11lazo22 Posted November 11, 2014 Share Posted November 11, 2014 Prosim vas pomozte mi zrazu sa mi neda v menu nastavit cestina mam tam len nemcinu. Neviem co sa stalo ale zrazu columbus je po nemecky. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mike_k Posted November 11, 2014 Share Posted November 11, 2014 (edited) On se u Columba nastavuje jazyk primo na Columbovi? Myslel jsem ze se to u vsech radii meni v Maxidotu spolu s jazykem pro cele auto. Edited November 11, 2014 by mike_k Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
11lazo22 Posted November 11, 2014 Author Share Posted November 11, 2014 No da sa aj v maxi v hlavnom menu ale da sa aj v columbe ale nejde to nastavit ani v systeme napise mi cestina nelze nacist a hodi to nemcinu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milhausek Posted November 11, 2014 Share Posted November 11, 2014 přeflashovat Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
karel21 Posted December 2, 2014 Share Posted December 2, 2014 (edited) Stalo se mi úplně to samé. Ráno jsem dojel do práce, všechno v pohodě, auto jsem zamknul, druhý den ráno jsem normálně nastartoval, ale na displayi proběhla nějaká hláška (malý písmena, takže jsem to nepřečetl) a už jde jen němčina. Jinak naviguje, mapy OK, nejde zvuk (mám v autě ale SS), nehraje z CD ani SD, ale vidí je. Zřejmě se nějakým, mě neznámým, způsobem resetovala do výchozího nastavení :-( Edited December 2, 2014 by karel21 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
karel21 Posted December 9, 2014 Share Posted December 9, 2014 Nakonec nutno přeflešovat a už to zase maká. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts