LadaT Posted November 12, 2014 Share Posted November 12, 2014 Měnil jste už někdo palivový filtr? Jak je to náročný? V servisníc úkonech se to nikde nezmiňuje ale už mám 310tkm tak myslím že by mohl mít nárok Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
prassat Posted November 12, 2014 Share Posted November 12, 2014 Nemělo by to být vůbec složité. V údržbě je opravdu zmínka jen o paliváku pro diesel. Tak jako tak si ho nech vyměnit, po těch km na to má právo.My ho nechali měnit u 3.6ky po asi 40 tis. km :-D (ale to spíš z důvodu stáří, ne km) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LadaT Posted November 12, 2014 Author Share Posted November 12, 2014 (edited) Děkuju a byla znatelná nějaká změna po výměně? Prijde mi ze bude ucpany protoze jsem pujcil auto kamaradovi a ten vyjel nadrz uplne do sucha az se auto zastavilo a od ty doby ma takovy divny chod ale diagnostika nic Edited November 12, 2014 by LadaT Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
suri. Posted November 12, 2014 Share Posted November 12, 2014 1K0201051K 6,6BARU , mení sa to v poho len niekedy odistiť tie plastové poistky je umenie ,... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
prassat Posted November 12, 2014 Share Posted November 12, 2014 Po výměně žádná změna, my ho ale nechávali měnit pouze z důvodu, že tam byl od 2008 (pouze preventivně) a když už bylo auto v servisu na výměně náplní a filtrů, tak jsme nechali udělat i tento filtr. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts