Václav Merta Posted November 14, 2014 Share Posted November 14, 2014 Potřebuji poradit plánuji si k baráku dostavět zimní zahradu s napojením na schodiště do 1 patra. Našel jsem si jednu firmu co se zabývá kovovýrobou v Brně - Abev. Ale moje dilema je, že když jsem googloval, tak jsem našel i nějaké živnostníky, kteří byli relativně levnější. Moje obavy však jsou, jestli volit malého živnostníka a nebo velkou firmu, co již má dost zkušeností. Máte někdo tip, či zkušenosti? Není to nejlevnější a nechci se pak rozčilovat:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
agent007 Posted November 14, 2014 Share Posted November 14, 2014 A proč to řešíš na automobilovém fóru? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
libero Posted November 14, 2014 Share Posted November 14, 2014 ja v tom problém nevidím ..je to v sekcii Odkazy na iné webstránky,tak prečo nie... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pawouk Posted November 14, 2014 Share Posted November 14, 2014 Já v tom taky nevidím problém, potíž je jen ta, že to nepatří do Odkazů, takže jsem to přesunul do odpovídající sekce. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
libero Posted November 15, 2014 Share Posted November 15, 2014 no ono v tej predchádzajúcej sekcii boli tiež odkazy na nesúvisiace webstránky čo sa týka áut,ale ty si tu šéf Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pawouk Posted November 15, 2014 Share Posted November 15, 2014 Nemůžu jaksi dělat úplně všechno... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Václav Merta Posted January 23, 2015 Author Share Posted January 23, 2015 Tak já to naschvál dal bokem, aby to nenarušovalo téma webu. Ale i lidé co mají rádi auta, hold někdy řeší i něco dalšího. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wittmann Posted January 23, 2015 Share Posted January 23, 2015 a sháníš jen někoho, kdo to udělá, nebo to má i vymyslet, navrhnout? "Prosklenou boudu" umí udělat kde kdo, ale aby ti pak někde něco nevlhlo... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts