HonzaR Posted November 14, 2014 Share Posted November 14, 2014 (edited) Mám od středy nový Roomster Ambition Trumf TSI. Před tím jsem měl předfaceliftový Roomster Style plus 1,4/63kW. Mám teď dojem, že buď u starého auta byly tlumiče již dost oddělané (téměř 5let a 100tkm), anebo mají nynější vozy znatelně komfortnější podvozek. U starého byl cítit každý kanál, i drobné spáry. Nové auto žehlí nerovnosti výrazně líp, přesto, že má nižší profil gum. Mají skutečně nové vozy jiný podvozek, než ty před faceliftem v roce 2010? Je to takové příjemné překvapení navíc. Kromě nádherně tichého TSI... Edited November 14, 2014 by HonzaR Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marfan Posted November 18, 2014 Share Posted November 18, 2014 Ja to iste pozorujem pri fabii, pred FL mr2009 je podvozok tvrdsi ale aj pri vyssich rychlostiach stabilnejsi tak na fabii mr 2013 je podvozok komfortnejsi ale zaroven nestabilnejsi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HonzaR Posted November 19, 2014 Author Share Posted November 19, 2014 Mně to přijde, jako víc komfortu, bez újmy na stabilitě. Ale je možné, že je to jen skokem ze starého do nového. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
martt Posted November 19, 2014 Share Posted November 19, 2014 Taktéž potvrzuji. V původním R bylo venitřku za jízdy vše daleko víc slyšet nežli ve stávajícím. A to ho teď mám po Bezpečnostní službě ve Škodovce, kde se sním asi nikdo nemazlil - najeto 54tis. r.v.4/13... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sicco Posted December 25, 2014 Share Posted December 25, 2014 Má ten podvozek jen jinou tuhost a vlastnosti a nebo se liší i po konstrukční a montážní stránce? Jde například dát RS podvozek z Combi do před FL Combi? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts