Přejít na obsah

ukazatel spotřeby


FrankieXify

Doporučené příspěvky

Ahoj lidi zajimalo by mne jestli máte někdo zkušenosti s tím jak ukazuje spotřebu počitač u superba I. 2.5 tdi 114kw? Když jezdím po mestě ukazuje mi to šilené spotřeby okamžitou okolo 20litru a prumernou treba 13-14litru. Mimo mesto je to lepsi. Jezdim docela slusne takzvane na spotrebu. Abych se dostal k problemu ... Prijde mi ze to pocitač jen ukazuje tankuji tak narmalně a nafta z nadrze nemizi tak jako bych jezdil za 15. Je možné aby to ukazovalo vic nebo to neni mozne? Případně jde to nějak seřidit?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mám ten samý motor. Je to normál. Než vyjedu i před krátkou trasou, nechávám studené chvíli vrnět a přijedu do města a ukazuje mi to třeba průměr 18.

Při popojíždění je spotřeba 20 normál, prostě město. 2,5 je šestivál stavěný na delší trasy a město nemá prostě rád. Podívej se na spotřebu č.2 (zmáčni krátce spodní tlačítko reset). Jestli chceš srovnání, tak u mého 114kw město kolem 9litrů a mimo město 7-7,5 podle svižné/nesvižné jizdy. Průměr č.2 mi ukazuje 7,4

O korekci spotřeby nevím, ale vím o korekci rychlosti (ve VAGíně)

Zkus si odchytnout nějaký stacionární radar a srovnej rychlost na něm oproti tachometru. Výrazný vliv na rozdílu okamžité a udávané rychlosti, potažmo spotřeby má i velikost kol.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Doufam ze mne neukamenujete ze uz to tady je ale chtel bych se zeptat. Kdo ma zkusenosti s chipnutym motorem 114kw? Je mi jasny ze to jede lip mel sem chipnuty minuly auto spis by me zajimalo jestli pri rozumnym jizdnim stylu nestoupne spotreba.

Se zývšením výkonu neni problem,pokud máš 114KW AYM v manualu umím z nej  udělat original 132KW jako audi a to dale az na 158KW bez nutnosti cokoliv v motoru menit.

Bežne to delam u Passatu Audin a Supů.

Editováno: , autor: Satas
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...