FrankieXify Posted November 17, 2014 Share Posted November 17, 2014 Shaním tažné a kamarád má doma tažné z passata b5 rv 1999. Nemáte někdo zkušenosti s tím zda by šlo na superb I. ? Auta jsou si v lecčem podobna ne? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SUP1 Posted November 18, 2014 Share Posted November 18, 2014 Superb je vlastně Passat v longu Montáž by neměla být problém, horší už je to s přihlášením. Obecně starší tažné se špatně přihlašuje. Ale pokud má kámoš typový štítek se schválením i na Supa a dále papíry k tažnému, legislativně to možné přihlásit je. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrankieXify Posted November 18, 2014 Author Share Posted November 18, 2014 Ma typovy list ale štítek pry ne. Že to nepujde přihlásit mi nevadí jde o to aby tam sedlo :-) Měl jsem to nepřihlášený na starem autě a bylo to v poho. Tažné je zapsané akorat ve velkem TP a ten se při silniční kontrole neukazuje. A STK strach nemam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pawouk Posted November 18, 2014 Share Posted November 18, 2014 To se pleteš - tažné zařízení je zapsáno i v malém techničáku, zrovna se na to dívám. Máš tam na to kolonku č. 19 s názvem "Spojovací zařízení". 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrankieXify Posted November 18, 2014 Author Share Posted November 18, 2014 jezdil jsem takhle leta a stavěla mě i PČR a nikdy nic :-( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SUP1 Posted November 19, 2014 Share Posted November 19, 2014 Vždycky jednou spadne klec Stačí nějaký malý ťukanec a věř, že třeba pojišťovna Ti tak proklepne auto, že si ten důvod krácení náhrady škody najde. A na to stačí i nelegálně namontované tažné. Pravidla se musí dodržovat a někdy nechápu lidi, kteří si zadělávají na problém jen kvůli tomu, že někde ušetří pár stovek, což je třeba případ tažného (někdo nedobrzdí a je průšvih) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts