Výska Posted December 8, 2008 Share Posted December 8, 2008 Zdravím přítomné, řeším teď ve svém superbu nějaké to audio. Původní majitel si ponechal původní Blaupunkt DX, zůstala mi po něm škaredá díra, ve spodním DIN slotu je výsuvný šuplíček. Přemýšlel sem opět o DX, ale přijde mi na dnešní poměry hloupé, nemožnost přehrávání hudebního CD (bez changeru), žádné MP3, ani USB. Kamarád mi doporučil web auknet.cz viz. http://www.auknet.cz/c9-2-din-dvd-autoradia.html kde je vcelku výběr 2DIN multifunkčních autorádií, sice nevypadají příliš značkově, zato výbava je bohatá a uživatelské rozhraní přívětivé. Moje otázka je (sem strojař, nikoli elektrikář - mam strach i z ploché baterie) tedy - nyní mi v autě vykukují všemožné konektory po bývalém DX, nemáte někdo tušní jak by to bylo s připojením tohoto typu autorádia, jsou třeba nějaké redukce (teď myslím na propojení). A otázka druhá, jak je to s napasováním takovéhodle přístroje do původního rámečku, asi je třeba nějaký mezirámeček (mezikus), něco sem našel tady http://www.spal.cz/2din-redukce-pro-renaul...o.html?id=17351 díky za zkušenosti a postřehy. Výska Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jirik_superb Posted December 9, 2008 Share Posted December 9, 2008 Zdravim, tak par rad a postrehu. Taky nad necem podobnem uvazuji, takze za prve mrkni na aukro.cz presne tahle firma tam nabizi sva 2din radia v aukcich a vetsinou je cena okolo 5500,- takze usetris a ne malo. Za druhe se vetsinou jedna o cinske vyrobky znacky Eonon. Jestli radio presne pasuje a jestli jej dodavaji s rameckem atd., na to se zeptej prodejce, ale hodne lidi ho kupuje do koncernu vw, takze by melo pasovat v pohode. Bavil jsem se s par lidma a kvalita zvuku je pochybna, nekdo rika, ze se to neda srovnavat s klasickym znackovym radiem, ze to je jak zvuk z jeskyne.. nekdo zase rika (vetsinou prodejci), ze je zvuk uplne normalni, jako u vsech znackovych radii. Osobne jsem to jeste neslysel hrat a dost me diskuze o kvalite zvuku znepokojuje. Jinak to muzes koupit primo na ebay z chiny a vyjde te to jeste o tisicovku levneji. Jo a malem bych zapomnel na pripojeni, co se obrazku z chiny tyka, tak z radia vetsinou trci koncovka s holejma kabelama(bez koncu), jestli to nejaka mistni firma predelava to nevim. Co zaverem rici, velmi lakava cena, mnoho lakavych funkci... proc ne? Tot otazka. Kdyby se s nama nekdo podelil o zkusenosti, tak by to bylo urcite super. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clint Posted June 24, 2009 Share Posted June 24, 2009 Zdravím, koupil bych dvoudinové CD rádio du SUPA 1 - rhapsody, tak do 3500Kč. neví někdo? Nemůžu ho sehnat, všude jen Symphony. Díky Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paul Dragon Posted June 27, 2009 Share Posted June 27, 2009 Zdravím, koupil bych dvoudinové CD rádio du SUPA 1 - rhapsody, tak do 3500Kč. neví někdo? Nemůžu ho sehnat, všude jen Symphony. Díky Ahoj jedno mám, je v super stavu, jen jsem ho překopl do červeného posvícení a modrého displeje. cena 3500,- Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clint Posted June 28, 2009 Share Posted June 28, 2009 Ahoj jedno mám, je v super stavu, jen jsem ho překopl do červeného posvícení a modrého displeje. cena 3500,- Mno, já mám vše podsvíceno zeleně, ty tlačítka by nevadily, ale ten display bych raději původní zelenej...nešlo by to překopnout zase do zelený? Díky....pač modrý tam nic nemám... JSpalek@Seznam.cz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clint Posted July 16, 2009 Share Posted July 16, 2009 (edited) Tak to rádio jsem už sehnal, zítra se budeme snažit ho zprovoznit, ale asi to jednoduché nebude... Edited July 21, 2009 by Clint Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
random Posted July 23, 2009 Share Posted July 23, 2009 (edited) http://www.pioneer.eu/eur/products/25/109/...0DVD/index.html Cenovo sice trosku vyssie (10,5tis skk), ale predsa uz je to pioneer. Radio ma variabilne podsvietenie displeja a tlacitiek, da sa to pekne upravit na zelene podla superba. Aux, USB, DVD, Divx, iPod, iPhone, Mp3, celkovo ma velmi jednoduche a intuitivne ovladanie. Netreba dokupovat ziadne ramceky, radio pasuje perfektne. Jedine nutnost ISO-DIN antenneho napajaca, kedze skoda ma svojsky system pri antenach. http://www.saunika.sk/auto-anteny/napajace...-din-new---516/ Edited July 23, 2009 by random Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clint Posted July 23, 2009 Share Posted July 23, 2009 Pěkné, ale dlouho by mi v autě nevydrželo...cikáni maj tyhle mazlíčky rádi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
piranhaman28 Posted August 5, 2009 Share Posted August 5, 2009 nevim jak ten linkovany produkt ale tento http://www.kompdoauta.cz/product/multimedi...s-bluetooth-64/ je v pohode, potrebujes jewn redukcni ramecek, konektory jsou primo pripojitelne. ad kvalita zvuku - rekl bych jako prumerne radia, vykon staci bohate a kdyz si trochu clovek pohraje s nastavenim, neni to zadna hruza, rozhodne to vyvazi vybava Zdravím přítomné, řeším teď ve svém superbu nějaké to audio. Původní majitel si ponechal původní Blaupunkt DX, zůstala mi po něm škaredá díra, ve spodním DIN slotu je výsuvný šuplíček. Přemýšlel sem opět o DX, ale přijde mi na dnešní poměry hloupé, nemožnost přehrávání hudebního CD (bez changeru), žádné MP3, ani USB. Kamarád mi doporučil web auknet.cz viz. http://www.auknet.cz/c9-2-din-dvd-autoradia.html kde je vcelku výběr 2DIN multifunkčních autorádií, sice nevypadají příliš značkově, zato výbava je bohatá a uživatelské rozhraní přívětivé. Moje otázka je (sem strojař, nikoli elektrikář - mam strach i z ploché baterie) tedy - nyní mi v autě vykukují všemožné konektory po bývalém DX, nemáte někdo tušní jak by to bylo s připojením tohoto typu autorádia, jsou třeba nějaké redukce (teď myslím na propojení). A otázka druhá, jak je to s napasováním takovéhodle přístroje do původního rámečku, asi je třeba nějaký mezirámeček (mezikus), něco sem našel tady http://www.spal.cz/2din-redukce-pro-renaul...o.html?id=17351 díky za zkušenosti a postřehy. Výska Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jirik_superb Posted August 5, 2009 Share Posted August 5, 2009 http://www.jvc.cz/product.php?id=KW-AVX810E&catid=100034 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
piranhaman28 Posted August 5, 2009 Share Posted August 5, 2009 akorat jsem nenasel cenu a nema to treba TV tuner... ale ma to zase jine veci.. http://www.jvc.cz/product.php?id=KW-AVX810E&catid=100034 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jirik_superb Posted August 5, 2009 Share Posted August 5, 2009 To sice nema, ale umi to produkovat kvalitni zvuk a dobry obraz coz se o te cine rict neda :-)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
piranhaman28 Posted August 6, 2009 Share Posted August 6, 2009 ta cina taky neni primy konkurent a proto nestoji 30kkc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clint Posted August 6, 2009 Share Posted August 6, 2009 (edited) Zatraceně, vyměnil jsem symphony za rhapsody a ono se mi každou hodinu vypne...pač si myslí, že je zapomenuté zapnuté. Problém je se zapojením, pač já měl k dispozici jen ISO konektory a tohle rádio nemá potřebná data... Edited August 12, 2009 by Clint Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jirik_superb Posted August 6, 2009 Share Posted August 6, 2009 To jvc taky nestoji 30 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laras Posted August 6, 2009 Share Posted August 6, 2009 tady nekdo vychvaluje radio ktery jeste nema , a asi je budu mit taky Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jirik_superb Posted August 6, 2009 Share Posted August 6, 2009 To si veris Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
random Posted August 11, 2009 Share Posted August 11, 2009 Ja uz nejaku dobu pocuvam toho Pioneera a som velmi spokojny, cenovo fakt prijatelne. Som rad ze som sa nenechal zlakat tymi cinskymi hrackami. Takto sa clovek za to nehanbi a este mu to aj kvalitne hra. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mates24 Posted October 19, 2009 Share Posted October 19, 2009 hoši a fungujou tyhle rádia s multi funkčním volantem? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dadacek Posted October 19, 2009 Share Posted October 19, 2009 mates: s MF volantem a jinýma vychytávkamam made by skoda fungují jeno škoda rádia.. neorifo rádia fungují jen se svýma MF vychytávkama.. (Sony to dělá určo, jak jiní nevím). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ace ventura Posted October 20, 2009 Share Posted October 20, 2009 hoši a fungujou tyhle rádia s multi funkčním volantem? Jak který. Vybraný modely značkovech rádií se dají s origo ovládáním rozchodit. Pokud je ovládání přes can-bus. A je to navíc cca 3tis za převodník. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jendaRS Posted December 17, 2009 Share Posted December 17, 2009 Koupil jsme taky toho pioneera co má Random a jsem maximálně spokojený - můžu doporučit. Jen je otázka jak dlouho potrvá, než mi ho někdo ukradne.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomáš Truhlář Posted March 30, 2010 Share Posted March 30, 2010 (edited) :-) Edited April 23, 2013 by Tomáš Truhlář Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ace ventura Posted April 2, 2010 Share Posted April 2, 2010 je potřeba ho připíchnout na CAN komfortu, např. zelená svorkovnice na panelu přístrojů. Piny 8(+) a 9(-). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jiřik-Octavia Posted April 28, 2010 Share Posted April 28, 2010 A co tahle cina? Je to sice do Passata a ma to cervene podsviceni ale design le uplne luxusni a padne do koncernu jak ulity... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts