Martin F. Posted November 22, 2014 Share Posted November 22, 2014 V Superb Combi (r.v.2010) mám nově bluetooth handsfree (3C8035730D). V návodu k obsluze (viz příloha) jsem našel na straně 144 informace k hlasovému ovládání HF pomocí tlačítek na volantu. Tlačítko označené 1 na obrázku na straně 142 aktivuje na Maxidotu jakousi ikonku telefonu, ale nic dalšího se nedělo a tak netuším, o čem informuje. Na youtube jsem našel ukázky, jak to má fungovat. Na volantu ale měli ještě další tlačítko - mluví se o něm i v této diskuzi http://forum.skodahome.cz/topic/126827-hlasove-ovladani-telefonu-ovladani-na-volantu-chybi-octavia-iii/?hl=hlasem#entry1854765. Na mém volantu není. Pokud by na to mělo vliv rádio, mám Amundsen (RNS 310). Poraďte prosím, jak na to. Díky, Martin B6_Superb_OwnersManual.pdf Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ferda25 Posted November 22, 2014 Share Posted November 22, 2014 1. správně nakódovaná HF jednotka 2. správně nakódovaná podvolantová jednotka 3 aktivuje to stlačení roleru na levé straně mf volantu(ovládání hlasitosti) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Martin F. Posted November 23, 2014 Author Share Posted November 23, 2014 Díky Pokud je problém "jen" v tomhle, dá se s tím něco dělat. Měl jsem strach z toho, že to fungovat nemůže. Nedávno jsem si nechával přenastavit zavírání 5.dveří. Nakódování HF a podvolantové jednotky se dělá podobnými prostředky = najít někoho s potřebným kabelem a programem, kdo si s autem pohraje? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts