Jump to content

Import POI do navigace Columbus - radary ČR (nebo jakékoliv jiné)

Recommended Posts

• 6 months later...

Odkaz, co zmiňuje kvasimodo výše, tak funguje dobře.

Můj postup:

- na navigaci podržet cca 3 vteřiny tlačítko "menu". Vyjede servisní okno, z kterého si opíšete název zařízení. V mém případě "MHI2_ER_SKG13_P4526"

- to si pak najdete na této stránce https://mib-helper.com/show.php?all=firmwares#details

- stáhl jsem si položku "2024-02 Europe (156.3 MB ↓)"; z odstavce "5. Personal POI and SpeedCams updates (found 5 PPOI updates):"

- rozbalil, na SD kartu vykopíroval adresáře vč. souborů z "CZ" jazykového balíčku a po vložení do SD slotu aktualizoval + vybral ty co chci. Je tady přímo video návod jak na to, takže super 

Zatím jsem POI s kamerou zkoušel jenom letmo, takže nemůžu ještě úplně soudit. Ale na první dobrou to vypadá moc dobře a součástí importovaných POI jsou také čerpací stanice, fastfoody,... hodně komplexní záležitost.

• 1 month later...

Už jsem to dle návodu jednou zkoušel, ale ztratil jsem se u toho vykopírování souborů.

Stáhl jsem  - MIB2 High VW-Seat-Skoda

V něm pak vybral zip HIGH_EU_2024-02-01 a ten rozbalil

Tam jsou složky LANG_CZ a ostatní jazyky

Uvnitř této složky pak:

-metainfo2.txt

-PersonalPOI a v něm pak dál další složky a až celkem hluboko soubory jako - strings_cs_CZ.xml

Každopádně moje rádio to nevidí jako update, bylo by možné to trochu rozepsat?

Jaký adresář má být konkrétně na kartě v root a co v něm?