rothos Posted November 25, 2014 Share Posted November 25, 2014 Nezkoušel jste někdo dodělat AUX do původního rádia s navi? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lanny Posted November 25, 2014 Share Posted November 25, 2014 Hledej, musí tady toho být hafo. Ale musíš jít dost zpátky. Prohledej "Ace Ventura", ten si to určitě kdysi dělal a vím, že to tady bylo popsané! Tady neplatí Leninovo: učit se, ale heledat a hledat a hledat a věř, že najdeš!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rothos Posted November 25, 2014 Author Share Posted November 25, 2014 Hledal jsem asi dvě hodiny.. No a pak už mě to přešlo. :/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrChodny Posted November 25, 2014 Share Posted November 25, 2014 pokud máš DXko, stačí káblík za 120Kč. http://www.tme.eu/cz/details/mfd-jack/adaptery-aux/4carmedia/# Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pawouk Posted November 25, 2014 Share Posted November 25, 2014 Nezkoušel jste někdo dodělat AUX do původního rádia s navi? A co takhle sdělit model/typ toho rádia? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rothos Posted November 25, 2014 Author Share Posted November 25, 2014 Tak vzhledem k tomu že jsem napsal "původního" jelikož jsem netušil co to je za typ tak jsem předpokládal, že vám jako profíkům to dojde. Jinak něco takového už jsem taky našel jen jsem měl v plánu to koupit normálně v obchodě a ne to objednávat přes net. Jinak moc děkuji za rady. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pawouk Posted November 25, 2014 Share Posted November 25, 2014 No jo, to se tady pak zakládají duplicitní vlákna, že? DX a AUX vstup 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts