Big_Dane Posted November 25, 2014 Share Posted November 25, 2014 Zdravím chlapci, dnes jsem si dovezl octavku 1.9 77kw elegance, r.v.06, všechno fungovalo krásně, akorát pak si sedl známý zkoušel auto a tak no a potom když jsem chtěl odjet tak mi nešlo otevřít auto klíčem. Jinak zamykání i otevření kufru funguje normálně, ale prý si neuvědomuje že by na něco mačkal nebo tak, už si fakt nevím rady, mám jen 1 klíč, dokázal by mi někdo poradit? Startovat jde normálně. Děkuji, hledal jsem zde ale nic jsem nenašel :-( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozzi Posted November 25, 2014 Share Posted November 25, 2014 Dane nebude neco na plosnaku ? Rozeber klic podivej se Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Big_Dane Posted November 25, 2014 Author Share Posted November 25, 2014 Právě že on ani neměl klíč v ruce takže pochybuju že by to bylo klíčem ten byl v zapalování :-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts