Přejít na obsah

Sedačky Dynamic


Pavel M

Doporučené příspěvky

Nejde o to, ze by dite do toho prastilo hlavou, tak daleko se skutecne nedostane, jde ale o fixaci drzaku, potazmo tabletu. Ta je pro pripad narazu skutecne nedostatecna uz jen proto, ze bezpecne upevnit drzak na mekke operce hlavy proste neni mozne.

Sam pouzivam drzak ze Skoda originalniho prislusenstvi predevsim proto, ze ma certifikaci uspesne absolvovaneho tzv. CityCrashTestu. A ano, nelze pouzit pro sportovni sedacky. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ok, s tím souhlasim. Já mám objednané ty sportovní sedačky, protože je má brácha v roomsterovi a jsou super. Ty ale mají ten vršek normální jako jiná sedadla. Nějak mě nenapadlo, že teď se dělají sportovní sedačky jiné.


Sent from my iPad using Tapatalk

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...

Ahoj, tak bohužel budu dnes nebo zítra volat do servisu, začalo se mi stávat, že se mi opěrka zad sama sklápí :/ Ráno vyjedu a když přijíždím z práce domu tak v autě skoro ležím (přeháním, ale o 10cm se to sklopí). Nemá s tím někdo zkušenosti? Nejdřív jsem si myslel, že se mi to zdá, ale když si ji narovnám a zapřu se do sedačky tak cítím jak se to kolečko z boku otáčí pomalu :(

 

Zkušenosti někdo?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 měsíc později...
  • o 4 měsíce později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...