Přejít na obsah

El. sedačka řidiče


qvecko

Doporučené příspěvky

  • o 2 měsíce později...
  • o 1 rok později...
  • o 2 měsíce později...

Já el. sedadla také mám, v autě jezdí i občas manželka, tak se to velmi hodí. Paměti mě chodí perfektně automaticky podle profilů (vč. funkčního Easy Entry, které je funkční u manželky, při mé výšce 190 se ani nehne, nemá již kam ;)), takže manuálně tlačítka využívám dost ojediněle, občas třeba změnu výšky bederní opěrky. Jinak to nechávám na automatice, které je spolehlivá.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 4 hodinami, Aleš_BX napsal:

díkmy, taky se mi líbí, hlavně je prakticky, ale to je na delší debatu pro někoho kdo el. sedadla má a používá často paměti manuálně nikoli spárováním s klíčkem

Mam, pouzivam, nicmene ten ramecek je porad proste tuzing. (A to se nebavme k veci, ze jen magor mohl dat na prvni misto “set” a ne 1.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To pořadí tlačítek má Škoda historicky, měl jsem to tak i na předchozí O2FL. Dá se na to zvyknout, byť je pravdou, že pro nově příchozího to může být nelogické a nepraktické... Spíše mě vadí to, že nejnižší posez elektr. sedaček je stále výše, než u těch jen s mechanickým ovládáním, mechanismus si prostě něco bere pro sebe, docela by mě zajímalo, jestli tomu je i u jiných aut, včetně těch prémiových.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 11 měsíců později...

Zdravim. Mam superb3 a po tomto vikende mi prestalo fungovat easy entry. Dostal som info ze sa mi stratilo zakladne nastavenie tak som cez vcds nastavil zakladne nastavenie (normovani) a po tomto teste mi vyskocilo v pameti zavad 7 chyb... A to na kazdy motorcek zvlast plus to ze neni nastavene zakladne nastavenie. Chyby sa dali vymazat ale ani po opetovnom nastaveni to easy entry nefunguje. Viete mi poradit co s tym teraz? Pamet 1 a 2 funguju tak nwm :/ Vdaka za kazdu radu :) toto mi vypisalo po teste 

IMG_20190317_172749.jpg

Editováno: , autor: luiki1
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

cez vcds som to skusal nastavovat a nic .... napisalo ze uspesne ukonceno a tak v pameti zavad 7 chyb... skusim este ten navod na kalibraciu co si dal a uvidim :) ... Patrik1971 aj tu temu som si celu precital ale tu bolo viacej ludi tak som to preto napisal sem :) a ohladom tych pameti.. mne to funguje vsetko okrem toho easy entry :/

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 5 měsíců později...

zdravím,

mě přestalo fungovat vyvolání paměti sedadla. Přes tlačítka nastavím jak chci, ale nelze uložit a ani vyvolat nastavení z/do paměti.

Umí někdo poradit?

Btw. v servise řekli , že tam auto musím nechat :) (diagnostika a hledání problému)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...