Přejít na obsah

Držák telefonu


Tragedie_v_JZD

Doporučené příspěvky

Používáte někdo v rapidu jako držák Brodit ve spojení s Brodit ProClip ( http://www.sunnysoft.cz/zbozi/122PBR-854901/brodit-proclip-montazni-konzole-pro-skoda-rapid-13.html ) v Rapidu s MY 15?

 

Uvažuju o něm, ale v diskusi tam někdo zminoval, ze mu to do Rapida tak úplně nepasovalo ... 

 

Resp. jaké jsou ještě možnosti držáků do Rapida pro mobil Lumie 925 .. krom CR-201 (který jsem používal v Octě, ale tak úplně mi nevyhovoval...)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 měsíce později...

Uvažuji o držáku, neměl by ještě někdo nějaký tip na upevnění telefonu? Mám držák do držáku nápojů od škody, ale ten je totáně mimo zorné pole a taky z něj kouká jen asi 2/3 telefonu a navigace není vidět (SGS4 mini).

Ten Exomount do CD mechaniky mi přijde nešikovný a u toho do větrání se zase bojím, že ty lamely to neudrží a na nerovnostech bude mobil vypadávat z polohy.

Upevnění na palubku - přísavka držet nebude kvůli textuře a ta lišta "piano" je sice hladká, ale zase není plochá. Upevnění na sklo mi přijde nešikovné, je to hrozně daleko a přísavka někdy padá...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ja mam taky drzak na sklo a drzi jak pribity. Jen jednou se stalo, ze jsem prisel k autu a drzak lezel na palubovce, ale to byla extremni horka. Ale behem jizdy se mi nestalo, ze by to upadlo. Mam tento: http://drzaky-mobily.heureka.cz/drzak-nokia-cr-123/

 

Nevyhoda je, ze kdyz v tom neni telefon, tak to trochu drnci a kdyz chci neco na nem nastavit je trochu daleko. Ale kdyz si to nastavim pred jizdou, tak vyhled je Ok.

Editováno: , autor: SkodaRapid
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já mám tento, před rokem stál o stovku méně dokonce. Vydržel mi na skle ve vedru, i v mrazech. Nejdříve jsem ho měl přesně uprostřed, teď ho zkouším přicuclý vlevo u A sloupku. Navigaci mám i Škodováckou, ale já osobně tomu nepřišel na chuť, takže vždy zapínám tu v mobilu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Trochu se bojím trvalých následků toho lepiče, tchán si dal na palubku tu gumovou protiskluzovou podložku, po roce ve vedru a zimě je sloupl a teď je na palubce (měkčené-Kia) jasně patrné to místo kde byla a pochybuji že to půjde odstranit. Kdyby seto chytlo na tu piano lištu tak asi ok

 

Pořídím rozměrově co nejmenší přísavkový držák a budu experimentovat s umístěním - ale ten kabel od nabíjení mi poleze krkem..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak já si koupil v Alze tento a jsem maximálně spokojený. Nejraději bych si koupil do zásoby ještě jeden, protože sehnat kvalitní držák je problém. Kámoš si jej koupil do Octavie a chválí jej taky kde může.

http://m.alza.cz/connect-it-ci-195-strong-holder-d458344.htm

Editováno: , autor: Mariacek
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pozor. Ani jeden držák na telefon/navigaci umisťovaný na sklo nemá k takovémuto umístění potřebnou homologaci. Tak si vzpomeňte, až půjdete na STK, že můsí ze skla zmizet. Ač je to neuvěřitelné, tak pokud ho nesundáte a technik dodrží postup kontroly, tak píše do protokolu závadu kategorie "C".

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidávám foto iOttie držáku. Na palubce drží fakt parádně (bez lepení), dle výrobce údajně unese bowlingovou kouli. Cena cca 500, je malý nenápadný a telefon mám krásně po ruce. Jen uchycení kabelu bych chtěl vyřešit líp, ale jinak určitě doporučuju.
 

Editováno: , autor: hruskin
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 měsíce později...

Pokiaľ potrebujete do auta iba príležitostný držiak na mobil, ktorý požívate raz za čas, napr. kvôli navigácii, mne sa osvedčil tento. A hlavne je skladný a v skrinke pred spolujazdcom nezaberá miesto. Trochu som sa obával uchytenia do mriežky, ale funguje to, ako príležitostný držiak, výborne. Klip drží pevne, čo ale spôsobuje, že ho musíte nasadzovať ešte pred umiestnením do mriežky. Páči sa mi, že akonáhle si držiak splní svoju robotu, šup s ním do priehradky a žiadne kazítko interiéru tam nezostáva. :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

ja puvodne taky chtel jen prilezitostny ale nejak jsem si zvykl jezdit po meste porad s Waze, ktery mi hleda trasy dle aktualni hustoty dopravy takze uz to tam mam natrvalo...ten do mrizky na to jsem taky koukal, delaji i magneticky , libi se mi ze ten vydech pak chladi zahrivajici se telefon...ale moc bych tomu neveril no...

Editováno: , autor: rogerer
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tiež používam len príležitostne na navigáciu, ale držiak tam mám nastálo http://forum.skodahome.cz/topic/128439-n%C3%A1%C5%A1-biely-rufik-spaceback/page-3#entry1989931 a telefonovanie potom cez bluetooth bo na vyberanie treba dve ruky...ale ako držiak je elegantný, malý a hlavne bez prísaviek a cucflekov na skle. A ako bolo spomenuté - pri navigácii sa dosť zahrieva mobil, takže chladenie je vyriešené  ;) a v datarte stojí len 290.

Editováno: , autor: LeMo
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...