chroustradek Posted December 3, 2014 Share Posted December 3, 2014 (edited) Vážení, za hubičku jsem sehnal Fábku 1.4mpi s pár neduhy. A tak mám skvělou zábavu po večerech . Jednou z neduh je prasklé těsnění pod hlavou. Rád bych výměnu provedl sám, jen se mi nechce pořizovat momentový klíč za +-2000,- Kč, když ho použiji možná ani ne jednou za rok. Zajímavá alternativa je např. http://klice.heureka.cz/cna-to-57450-klic-momentovy-1-2-vychylny/ A teď mi jde o dvě věci: Není lepší nic, než toto? Co mi uniklo v bádání ve světě momentových klíču? Nenašel jsem totiž žádnou psanou zkušenost s tímto typem klíčů -> takže otázka hlupáka: Není to klíč na něco jinýho? A nebo jen blbě hledám? Díky pánové, Vaše forum je skvělým zdrojem informací. Mějte hezký den. Edited December 3, 2014 by chroustradek Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
suri. Posted December 3, 2014 Share Posted December 3, 2014 na 1,4 to stačí v pohode Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
libero Posted December 3, 2014 Share Posted December 3, 2014 suri, ty si s ním niekdy mal tú česť pracovať? ...popravde som to v rukách nikdy nedržal (myslím ten v odkaze) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
suri. Posted December 4, 2014 Share Posted December 4, 2014 jop , robil som s tým kedysi pár hláv na 105-120 a jazdilo všetko tých 20Nm tam odhadne a potom 2x90stupňov ak to má dobré presahy , rovný blok , hlavu , nové skrutky a prebehnuté závity tak to pôjde Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts