Jump to content

Nefunkční zadní centrál + okno

Kashak

Recommended Posts

Ahoj lidi mám takovej zvláštní problém, přestal mi fungovat centrál na zadních dveřích u Octavky I, a při tom ještě přestalo fungovat stahování okna (na těch stejných dveřích kde nefunguje centrál) od řidiče , nejvíc divný je že tlačítkem na těch zadních dveřích to ovládat jde a to i když zamknu auto a ostatní okna stahovat nejdou, tak tohle funguje pořád, neví někdo kde je zakopanej pes?

Me se jednou stalo, ze se mi rozpojil konektor, co je v hadici u pantu dveri. Tim padem ridici jednotka danych dveri byla bez elektriky a tim padem dvere nezamykaly, neodemykaly a vubec nefungovalo stahovani daneho okna.

Z toho, co popisujes ty, tak to vypada, jako kdyz u tebe napajeni ridici jednotky dveri funguje (tim padem lze lokalne stahovat okynko), ale nechodi povely po sbernici od ostatnich ridicich jednotek. (Tim padem se nezamkne, ale lze stahovat okynko, i kdyz ma byt zamceno.)

Docela bych si tipnul, ze se ti s temito dvermi nepodari komunikovat VAGem.

Tak to auto už si ze mě dělá pr... Dojdu dneska k autu že na to mrknu a vše funguje bez problémů, myslím že tam asi fakt bude špatné kontakt v tom konektoru, jinak ten konektor se asi nachází za tím plastem co je aji naviják pásů že?