Přejít na obsah

Nefunkční zadní centrál + okno


Kashak

Doporučené příspěvky

Ahoj lidi mám takovej zvláštní problém, přestal mi fungovat centrál na zadních dveřích u Octavky I, a při tom ještě přestalo fungovat stahování okna (na těch stejných dveřích kde nefunguje centrál) od řidiče , nejvíc divný je že tlačítkem na těch zadních dveřích to ovládat jde a to i když zamknu auto a ostatní okna stahovat nejdou, tak tohle funguje pořád, neví někdo kde je zakopanej pes?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Me se jednou stalo, ze se mi rozpojil konektor, co je v hadici u pantu dveri. Tim padem ridici jednotka danych dveri byla bez elektriky a tim padem dvere nezamykaly, neodemykaly a vubec nefungovalo stahovani daneho okna.

Z toho, co popisujes ty, tak to vypada, jako kdyz u tebe napajeni ridici jednotky dveri funguje (tim padem lze lokalne stahovat okynko), ale nechodi povely po sbernici od ostatnich ridicich jednotek. (Tim padem se nezamkne, ale lze stahovat okynko, i kdyz ma byt zamceno.)

Docela bych si tipnul, ze se ti s temito dvermi nepodari komunikovat VAGem.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak to auto už si ze mě dělá pr... Dojdu dneska k autu že na to mrknu a vše funguje bez problémů, myslím že tam asi fakt bude špatné kontakt v tom konektoru, jinak ten konektor se asi nachází za tím plastem co je aji naviják pásů že?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...