Přejít na obsah

Zástěrky na FII


martin 1_2 HTP

Doporučené příspěvky

... a pak je za nima v lepsim pripade 3m dozadu vodotrysk, v horsim 30m mlha...

stejna situace je bohuzel treba pri parkovani vedle machyrka s cernejma oknama - tam kde by clovek mel pres normalni auto pohodlny vyhled ted musi jet na slepo a doufat, ze nekomu nevjede do cesty... krasne se nepruhlednejma foliema taky zmensuje rozhled vzadu jedouciho ridice, idealne, kdyz je ta folie taky i pres treti brzdovy svetlo

my mame v rodine zasterky na vsech autech a mensi spineni je prijemnym bonusem. na FIC jsou ale bohuzel hlavne ty zadni VELMI maly..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...
  • o 2 měsíce později...
Dobre ty predni chapu, nechcete aby se tolik spinilo auto, ale ty zadni me nenapada duvod proc je tam dat, snad mozna jen solidarita s tim co jede zamnou, jinak mi to prijde jako hrozny przneni vzhledu auta :(

ale mam combika a tam je to teprv pořádný pole bahna

Editováno: , autor: pešír
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 3 týdny později...

Taktéž sem se konečně rozhod a pořídil k předním i zadní zástěrky ať už jen k praktičnosti.Nemile mě však překvapila samotná pracovní velikost,těch pár cm,co zástěrky mají mi poté přišlo jako takřka zbytečná práce.Sice se mi povedlo namontovat aníž bych musel sundavat kola,ale i tak.Toť moje dojmy a uvidím jak se změní zašpinění nárazníku za koly.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 měsíc později...
  • o 1 měsíc později...

Chlapi jeden takový možná nevýznamný postřeh: Na krátkou Fábii jsou origo zadní zástěrky delší než pro dlouhou, je to takový paradox, ale mám pocit, že by to mělo být spíše opačně. Mám zástěrky na Fabii Combi a na zadním nárazníku si vozím takový malý kompost, hlavně teď na podzim, tchán má krátkou, kde má ty delší zástěrky a tam je ten nárazník v pohodě. Logicky jsem tedy přemýšlel o tom, že bych dal ty delší z krátké Fábie, ale pak mi došlo, že bude mít ten podběh na delší Fábce asijiný úhel a délku podběhu :kuk: , takže jestli máte někdo s tímto zkušenost, sem s ní. ;) Děkuji. Jo a jestli má někdo zkušenost s nějakými neorigo, tak beru taky.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zástěrky na ROOMSTERa jsem pořídil především proto, aby mi kamínky neomlátili lak na prazích za předními koly. Tomu zástěrky určitě pomohou. Po roce provozu jsem ale zjistil, že zcela ucpávají odtokové díry předních podběhů! Vrstva bahna na fotce mluví za vše. Řešení je poměrně snadné, stačí nožem uříznout nesmyslný výstupek zástěrky. Že to pomůže, ukazuje fotka pořízená po dalším roce ježdění.

post-16547-1256995953_thumb.jpgpost-16547-1256995928_thumb.jpg[attac

hment=168295:ZAS_PO_UPRAVE.jpg]

post-16547-1256995794_thumb.jpg

Editováno: , autor: CHM
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 rok později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...