Turda Posted December 6, 2014 Share Posted December 6, 2014 Dobrý den, na svém Superbu r.v 2004 jsem měnil komfortní jednotku ( byla vytopená ), bohužel nová co jsem zakoupil ukazuje obráceně otevřené dveře Levé místo pravých a neopak, domnívám se že je z Anglického vozu. Lze ji nějak naprogramovat? Děkuji Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
michal2009 Posted December 7, 2014 Share Posted December 7, 2014 Presne tak, koupil jsi anglii, na kterou te teda mohl prodejce upozornit - klasika cesko. Myslim, ze se to nakodovat neda, nikdy jsem o tom neslysel a kdyz jo, at me nekdo vyvede z omylu. Kazdopadne by bylo nejrozumejsi koupit z bazaru jinou, na aukru jsou za 500kc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lukyluk Posted March 28, 2017 Share Posted March 28, 2017 Zdravím, i mě se stala taková událost, sice jsem auto neměl vytopené, ale komfortka se mi spálila a vnitřní osvětlení nejelo, tak že jsem měnil za jinou, vše už šlape jak má, jen maxidot ukazuje obráceně otevření předních dveří. Nejdříve jsme si mysleli že to bude též z anglána a tak jsme vyzkoušeli ještě jednu jinou kamarádovi komfortku a u ní byl výsledek stejný, zase ukazoval maxidot dveře opačně i při vrácení původní na které šlo vše správně. Ale i při napíchnutí komfortky té u které jsem mysleli že je anglická, tak při otevření dveří diagnostika hlásila správné otevření dveří, ale maxidot stále ukazoval obráceně dveře. Už jsme z toho byli jeleni, ale každopádně jednotka šlape dobře, ale maxidot stále ukazuje obráceně. Mohlo by ještě pomoct přehrát softwarově budíky ? Má někdo typy či rady co s tím ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wíťa Posted October 9, 2017 Share Posted October 9, 2017 Budikama to neni, neměnil j si i moturky předních dveří? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kosa0006 Posted October 9, 2017 Share Posted October 9, 2017 Reset jednotky gateway a máš po starostech. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts