Jump to content

Spinac zpetneho zrcatka

Lkn

Recommended Posts

Zdravim mam F2 a dneska mi zustal v ruce kolecko od spinace.. Je kvuli toho potreba menit cely spinac? Nechce se mi rozdelavat tapec nebo jit s tim do servisu. Myslite ze kdZ sjedu na vrakac, vemu to kolecko tak ho nasadim bez problemu?

Dik.

• 9 months later...

Zdravím pánové,

kolegovi v práci se podařilo taky ukopnout kolečko od jeho spínače ovládání zpětných zrcátek. Měl bych dotaz co vše je třeba rozebrat nebo případně jestli jde jen to kolečko samostatně vyjmout při výměně. Nebo jestli někdo nemá nějaký servisní obrázek s návodem.

Díky.

Čau,

spínač jsem nedávno měnil. Jako náhradní díl se dá koupit za necelých 500 Kč. (Koupeno v cc autodily.) A výměna je v pohodě. Tady na stránkách jsou ke stažení dílenské příručky. Postup je tam rozepsán do posledního kroku. Žádný speciální nástroj k tomu potřeba není. Musí se sundat tapecírung (pár šroubů, pár nacvakávacích příchytek) a spínač prostě nacvaknout. Práce na 20 minut a to nejsem žádný mechanik... Mám pocit, že jenom nastrčit špunt do spínače asi nepůjde. Počítam, že při větším tlaku zarazíš celý spínač do dveří. Navíc je otázka, zda se ti při tom ukopnutí spínač nepoškodil.

David