Tyler Durden Posted December 10, 2014 Share Posted December 10, 2014 (edited) Ahojte, mam jeden stupidny dotaz. Manzelka dnes dostala sluzobnu octaviu ii 2012. Ked som sa ju pokusal nastartovat neslo mi otocit kluc do polohy 2 ani po zoslapnuti spojky. Robim nieco zle a som taky idiot ze neviem nastartovat octaviu, alebo by to malo ist lahko otocit a chyba je niekde inde? Ide mi hlavne o to aby zajtra ked to budeme reklamovat sme neboli za blbcov. Dik za odpoved. Edited December 10, 2014 by Pawouk Upraven název vlákna. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
petan76 Posted December 10, 2014 Share Posted December 10, 2014 Nemůže být zamčený volant? V tom případě trochu pootočit ( povolit volant) a zkusit znovu nastartovat. Toto jediné mě napadá. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tyler Durden Posted December 10, 2014 Author Share Posted December 10, 2014 Ten som skusil otocit ale bol zamknuty a nijak to nepovolilo skusim zajtra trocha viac silou a ak nie tak to reklamujeme. Dakujem ti za odpoved. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
petan76 Posted December 10, 2014 Share Posted December 10, 2014 To bude tím, je to napružné. Povol volant proti směru kde táhne a otoč klíčem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts