Přejít na obsah

Polep střechy


Tragedie_v_JZD

Doporučené příspěvky

střecha byla OK jen ta folia po nalepení se nalepila blbě a měla pod sebou vzduch a když jsem se ju pokoušel srovnat tak se moc natahovala a ta struktura už nebyla pěkná, tak sem ju strhl a bylo

když se dívám sem tam na videa tak jim to dělá taky ale oni to vždycky pěkně vyhladí a je to pěkný ale mě se tak nedařilo  no ale to už je teď jedno :kol-28:   

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Plus mínus to stojí kolem 2,5 tis skoro všude co jsem se ptal. Mně to dělali starší manželé co mají reklamku normál doma v teplé garáži. Já zkusím cokoliv, ale bylo to loni v zimě - takže teplá místnost nutnost což jsem neměl a pak se s tím otravovat a ve finále to zmrvit? Radši jim dám tu tisícku za práci a je to profi.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

asi máš pravdu, ale když jsem se díval jen tak trochu tak sem našel nebo spíš dohledal nějaké lidi kteří to dělají asi častěji a ta cena tam byla kolem 4 000 což už je rozdíl a když bych vzal že folie může stát +-1500 tak by to muselo být prostě parádní za ty peníze kolem těch 4000

sice se jedná čistě o estetickou věc ( pokud bych nebral kompletní polep auta s tím že je to "ochrana" ) tak víc jak asi ty 3000 bych za to osobně nedal s tím že bych chtěl mít nějakou záruku na odvedenou práci ... 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Je to cena i s prací, ale chce to ty lidi i přitlačit. Řekl jsem jim jestli mně nalepí střechu za 2,5tis. Oni že asi ne, do té ceny se nevejdou. Tak jsem řekl. " O 15km dál dělá za 2,5tis a já víc za to nedám. Ale vy jste prý lepší". Normálně trochu psychologie a nakonec jsme si plácli. Přece by se nedali zahanbit a navíc byla zima, takže nějaký kšeft lepší jak nic..

Jinak tuším 3 lidi mně nabídli cenu kolem těch 2,5tis, já jsem si vybral ty nejblíž které jsem teda ukecal..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 3 roky později...

Mám trošku jiný problém. Lepení umím. Dělal jsem kapoty dveře i zrcátka. Chce to pořádnou folii s mikrokanálky a trochu zručnosti. Dělám to těmahlema foliema: http://tatechnix.cz/26507-cerna po několika zimách oka. Nicméně teď stojím před výzvou. Kamarád na rapida 2014 chce polepit střechu, ale má jí totálně zaprasenou. Nějaká asfalt, zvíŕátka atd. Nejde to dolu. Potřebuju 100% čistotu bez vosků a mastnoty. Doporučíte mi něco? Čím to vyčistit?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jestli je to asfalt tak vyzkousej bud drahou metodu coz je odstranocac asfaltu treba https://www.detailingshop.cz/cistice-laku-a-clay/gyeon-q2m-tar-500ml-odstranovac-asfaltu-a-organickych-necistot-2/ a pak odmastit https://www.detailingshop.cz/cistice-laku-a-clay/gyeon-q2m-prep-500ml-cistic-a-odmastovac-povrchu/.  A nebo jde sundat asfal obycejnym sadlem, ale to nemam vyzkousene a pak zase necim odmastit. Pak je este moznost to vzit tim na asfalt a vyclayovat ji a odmastit.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...