Přejít na obsah

Žárovky H7 KOBO H7 55W 5500K 1600lm White Light Halogen Car


Lucky.69

Doporučené příspěvky

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

A když už, tak renomované značky, jako např. Osram, Bosch,Hella.

Zkoušeli jsme na firemních vozech i nejlevnější žárovky z Kelly snad Starline a praskaly a některé nesvítily ani jako nové.

Nejvíce se osvědčily Osram. Důležité je, že H1 a H7 mají odběr 55W, elektroinstalace je stavěná jen na toto, takže nedávat nic jiného

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Neříkám, že jsou špatné, ale bude to jako u každého přebalovaného zboží z Asie. Co dodávka, to jiný výrobce..... Ono ale nejvíce záleží na typu žárovky a autu. Např. H4 jsou téměř nesmrtelné (jsou větší, lépe chlazené - během 15 let jsem ji měnil maximálně dvakrát), s H7 je to naopak velmi špatné a například v kombinaci s jedničkovou Fabií, která má velké problémy se stabilizací sítě, je to úplná tragédie. U ní se značkové žárovky nevyplatí - životnost lepší o 50 %, cena ovšem čtyřnásobná...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 5 týdny později...

Ty koba jsem si objednal nezavisle na první post . A ještě další 2 páry jiných H7. Vždy podle jejich "specifikací" co nejméně "modrých".

 

Zkušenosti:

všechny H7 - 55W, barva světla velmi příjemná nezazloutlá ale také nenamodralá, všechny tři typy v podstatě stejné, žádný nebyl s extra pozorovatelnými lepšími vlastnostmi. Oproti orioginálu ale intenzita světla o dost horší a zdá se že časem dokonce ubývá. Někde jsem četl že se z nich opaluje modrá barva, k tomu ale nedošlo. Pozoroval bych "zazlucení" světla a zvýšení intenzity. Parabola zatím také čistá.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...