Přejít na obsah

osvětlení interieru


jitkako

Doporučené příspěvky

Tak jsem zjistil, ze to blikalo kvuli tomu, ze to melo spatny kontakt. Ne kvuli impulznimu charakteru.. :D  to by si to snad nikdo neporizoval, kdyby to vsem mrkalo ne?

 

Ale musim rict, ze je to docela boj to tam dat, aby to nemrkalo. Staci opravdu trochu a neni to uplne Ok. Ty plisky (ktere jsou ohnute jak se jim zachce) a ta plocha deska neni uplne ideal. Ideal by to tam bylo priletovat.

 

DSC06450.JPG

 

Nevite kvuli cemu tam je ta dioda? V lampicce z Aliexpress tam neni a sviti to samozrejme vic. Tak by me zajimalo co se stane, kdyz to tam neni (ano, odejde to driv, protoze tam tece vetsi proud), ale jinak kvuli cemu to tam je?

 

DSC06449.JPG

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 3 měsíce později...
  • o 3 roky později...

A ktoré žiarovky si menil v interiéri? Stropné svetlo, či aké". No že by bzučali LED-ky som ešte nepočul, ak sú z Číny, tak aj možno áno, ale aj o tom pochybujem. A pri naštartovanom motore to bzučanie nejde náhodou z motora? Taký zvuk má totiž klima kompresor. Mal som už v rukách desiatky LED žiaroviek do auta, ale žiadna nebzučala. A okrem toho pri naštartovanom motore je v sieti 14,4V a pri vypnutom tak max hneď po vypnutí 12,4V. To nemôže spôsobovať bzučanie.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 měsíc později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...