Pivec Posted December 19, 2014 Share Posted December 19, 2014 ahoj pánové mám takový problém svítí mi někdy kontrolka SYSTÉM KONTROLY VÝFUKOVÝCH PLYNŮ auto nestrácí výkon. Někdy svítí 2 - 3 jízdy a pak zase zhasne a 4 jízdy nesvítí. Diagnostika neukázala žádnou závadu. Motor 74 Kw děkuji za rady Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sparco gti Posted December 19, 2014 Share Posted December 19, 2014 aky rocnik mas? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pivec Posted December 19, 2014 Author Share Posted December 19, 2014 2005 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sparco gti Posted December 19, 2014 Share Posted December 19, 2014 asi ti blbne ventil n18 co ho ovlada Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Supermaxer Posted May 11, 2016 Share Posted May 11, 2016 (edited) Zdravím. Mám problém že mi pořád hlásí chybu Emise-do dílny, na diagnostice to hlásilo sporadickou chybu ventilu zpětného vedení výfukových plynů. Nechal jsem to už nekolikrát smazat a po každé se většinou druhý den chyba objevila znovu. Navíc mi z toho ventilu (EGR) teče trochu olej. Mám dotaz na zkušené, je to na výměnu ventilu? Nebo bych se měl zaměřit někam jinam rád bych to nějak zprovoznil a nemám rád když mi cokoli ukazuje nějakou chybu. Motor 1,9 TDI 96Kw r.v. 2004. Předem děkuji za odpovědi. Vyřešeno: Vyměnil jsem EGR ventil - závada se objevovala dál (takže EGR to nebyl) Poté jsem vymontoval elektromagnetický ventil který ovládá EGR a zjistil jsem polde čísla na ventilu že to není ten co tam má být, ale že je to ventil který se dává na turbo. Koupil jsem ten správný (cca 1000 kč) a problém zmizel. Jezdím už na to rok a závada se už neobjevila. Edited January 16, 2018 by Supermaxer doplnění Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts