Hafík22 Posted December 22, 2014 Share Posted December 22, 2014 Ahoj, chtěl bych poprosit o pomoc . Pár dní zpět jsem měl autonehodu, když jsem nedobrzdil a čelně narazil do přede mnou jedoucího auta, po této nehodě jsem dojel domů na laně ... Felicia utrpěla mírná zranění karoserie - natlučenou přední masku a blatník s spz, ale už nebyla schopna nastartovat . Při srážce se mi i poškodilo plastové koleno od chladiče a chladič z většiny vytekl - vystříkal ven . Když jsem dojel domů, tak jsem zjistil, že mi vyletěla polovina pojistek jako čerpadlo, světla, vstřiky atp a k tomu i pojistka elektroinstalace motoru . Všechny jsem vyměnil, když otočím klíčkem do první polohy, tak pojistka elektr. motoru vždy vyletí a je po ní ... Zkoušel jsem hledal jakkýkoliv utržený drát nebo tak něco, ale nedohledal jsem se :-/ . Auto potřebuju dost nutně každý den, tak žádám o pomoc :-) . Prosím, prosím :-) . Kdyby mi byl ochoten třeba i někdo pomoci fyzicky, tak jsem ochoten mu zaplatit práci a materiál ... Díky moc za cenné rady :-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Posted December 24, 2014 Share Posted December 24, 2014 První doplňující dotaz - ODKUD JSEŠ, OGARE? Jinak to co píšeš, bude nejspíš nabořenej větrák na chladiči - je tam nejspíš štípnutej drát a pojistka nad tím vylítne radostí... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pali_HTP Posted December 25, 2014 Share Posted December 25, 2014 nebo to odsr. motorek Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts