Jump to content

Pružina zo spojkového pedála

RhG94

Recommended Posts

Čaute prosím vás dva dni dozadu mi vypadla zo spojkového pedálu pružina, tak som ju dnes išiel dať naspäť pedál som odmontoval vrátil naspäť pružinu, ale nemohol som ho tam dostať tak aby som cez diery prepchal ten šrob.

Tak sa chcem opýtať je na to nejaký spôsob ako bez veľkej fyzickej sily tam tú pružinu dostať?

Skúsil som aj odmontovať ten plast na ktorom drží ale po odšrobovaní dvoch skrutiek mi to nešlo von ako keby tam ešte nejaká tá skrutka bola alebo niečo ho držalo.

Obr. číslo 1 je tá pružina. číslo 2 ten plast na ktorom je prichytený pedál 

Na poslednej fotke s nákresom je ten plast č.7 a pružina 15.

Dnes som sa s tým "bavil" asi 4 hodiny a neviem si rady tak vám budem vďačný za každú jednu radu. 

post-91364-0-07189800-1419436145_thumb.j

post-91364-0-76103700-1419436157_thumb.j

post-91364-0-34138700-1419436265_thumb.j

Tak nakoniec som odkrútil aj tretiu maticu tam hore, lenže teraz to drží na tom bielom plaste kde ten pedál zatláča tú tyčku, veľmi by som ti bol vďačný ak mi poradíš ako to odtiaľ vybrať lebo zajtra mám ísť do BR za priateľkou a chcel by som to mať už v poriadku.

No a momentálne nechcem nikoho vyrušovať počas sviatkov, aby sa mi hrabal v aute. 

Edited by RhG94