RhG94 Posted December 24, 2014 Share Posted December 24, 2014 Čaute prosím vás dva dni dozadu mi vypadla zo spojkového pedálu pružina, tak som ju dnes išiel dať naspäť pedál som odmontoval vrátil naspäť pružinu, ale nemohol som ho tam dostať tak aby som cez diery prepchal ten šrob. Tak sa chcem opýtať je na to nejaký spôsob ako bez veľkej fyzickej sily tam tú pružinu dostať? Skúsil som aj odmontovať ten plast na ktorom drží ale po odšrobovaní dvoch skrutiek mi to nešlo von ako keby tam ešte nejaká tá skrutka bola alebo niečo ho držalo. Obr. číslo 1 je tá pružina. číslo 2 ten plast na ktorom je prichytený pedál Na poslednej fotke s nákresom je ten plast č.7 a pružina 15. Dnes som sa s tým "bavil" asi 4 hodiny a neviem si rady tak vám budem vďačný za každú jednu radu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
libero Posted December 25, 2014 Share Posted December 25, 2014 problém to bude asi popísať,takto cez PC ...ono to chce mať v rukách,takže buď niekoho zohnať fyzicky čo to už robil,alebo sa trápiť ďalej Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RhG94 Posted December 25, 2014 Author Share Posted December 25, 2014 (edited) Tak nakoniec som odkrútil aj tretiu maticu tam hore, lenže teraz to drží na tom bielom plaste kde ten pedál zatláča tú tyčku, veľmi by som ti bol vďačný ak mi poradíš ako to odtiaľ vybrať lebo zajtra mám ísť do BR za priateľkou a chcel by som to mať už v poriadku. No a momentálne nechcem nikoho vyrušovať počas sviatkov, aby sa mi hrabal v aute. Edited December 25, 2014 by RhG94 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
libero Posted December 29, 2014 Share Posted December 29, 2014 (edited) chlape sorry,ale nejako mi utieklo toto vlákno ...už si to poriešil? EDIT: už som našiel ten prípravok na stlačenie tej plastovej západky v pedále ...je to pod označením T10005 Edited December 29, 2014 by libero Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wittmann Posted December 30, 2014 Share Posted December 30, 2014 To vypadlo samo od sebe? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RhG94 Posted January 6, 2015 Author Share Posted January 6, 2015 Hej hej už som to tam dal síce to išlo neuveriteľne ťažko ale predsa to tam vošlo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RhG94 Posted January 6, 2015 Author Share Posted January 6, 2015 A vypadlo to tým že som menil tie gumové kryty za rs no a spojkový mi nešiel vybrať a keď som ho potiahol k sebe trošku tak to urobilo puk a vypadla tá pružina. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts