Přejít na obsah

Půjde toto zapojit do bixenonu ?


Drizzy

Doporučené příspěvky

Čaute

Mám takovou otázku za slušny peníze se mi dostala pod ruku tahle Hid sada do dálkových světel . Chci se zeptat půjde toto zapojit do Bixenonu ? Nebo popřipadne co je potřeba udělat za úpravy ? Děkuji za info . :)

http://www.xenonovevybojky.cz/xenonovevybojky/eshop/3-1-Xenony-HID-sady/91-3-Xenony-HID-H1/5/48-XENONY-HID-H1-Prestavbova-sada-8000K-12V-provedeni-slim

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 měsíc později...

No jasný jenže na supu mas bixenon poskládaný z hlavního kde je klapka co po přepnuti na dálku změni polohu plus se ti rozsvítí přidává dálka a to jsou H3 sám jsem to měnil takže vím. Pokud to myslel tak ze nahradí jen tu H3 tak to jde, ale není to schválne pro provoz ;-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tyhle HID vybojky strasne nesnasim. Oslnuje to jako krava.Pak nekoho nekde buzeruji za priblblou LEDku v parkovacce, trochu zatmavene folie na prednich sklech, ale tohle zjevne policajtum nevadi... A pritom to jde tak krasne poznat. Zastavoval bych se a vsechny posilal na technickou.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...