Přejít na obsah

neide otvorit spolujazdcove dvere superb2


kerky18

Doporučené příspěvky

Zdravim chlapci. Teraz som bol v aute lebo som potreboval kluce od domu (vonku -9) a stlacim central a potiahnem spolujazdcove dvere a citil som trosku odpor a ostala klucka sama otvorena, tak som ju zatlacil spat a pozeram dvere nic. Neotvorili sa hoc som skusal zase otvorit kluckou (tentokrat uz nemala odpor) nieco sa tam muselo dokafrat tak som vbehol dnu cez vodicove a z vnutra som ich otvoril v pohode. No z vonku ked som zavrel zase nic. Viete niekto poradit? Popripade rovno navody ako rozmontovat tapecir z dveri a kedze je to superb urcite za nim na dverach bude hlinikova vypln predpokladam nanitovana? Na dverach. To asi vsetko musim dat dole ze? Aby som sa dostal k tiahlu zamku atd atd

som vdacny za kazdu radu a navod ako co demontovat

dakujem

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Teplá garáž nie je dlhodobé riešenie , ak to chceš zadarmo tak treba vybrať zámok , vysušiť a patrične namazať + sa tam montuje podľa ETKY kratka proti zamrzaniu vody , väčšinou to pomôže , ak nie tak nový zámok ... Sťahovačka je šrobovaná ...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak tepla garáž nepomohla...Jak mám vyndat zámek a namazat ho,musím fakt rozebrat celé dveře?Vůbec se mi do toho nechce....Je to hodně práce?

Hlavně nevím jak a kde začít...Poradí  někdo,kdo s tím má už nějakou zkušenost...Stačil by nějaký náčrt nebo obrázek rozebraných dveří...díky

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak jsem po dvou dnech nad nulou rozmrzl  :kol-47: Hurá...

Ale co s tím..

Při dalším mrazu je to tutově zpátky :kol-32:  ....

Je nějaká prevence?

Dá se to nějak promazat aniž bych to musel takhle složitě rozebírat?

 

Zdravím a děkuji za odpovědi...

 

Jo a co ty Kerky18 ,taky rozmrzlo?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Caw tak auto nebolo zatial v garazi ale pochybujem zeby to pomohlo. Klucka na pocit ked ju chcem otvarat nema skoro ziadny odpor teda nieco tam muselo povolit. Ocenil by som nejake presnejsi navod ako co rozobrat popripade ako sa vyberie len samotna klucka / zevraj sa to da aj bez demontaze tapaciru.

Dakujem

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 4 měsíce později...

Cawte. Nedostal som sa k tomu skor tak pisem az teraz postrehy. Rozoberal som dvere a chvalabohu bol len vyskoceny ten plastovy holder ktory sa zapiera o klucku a umoznuje potiahnutie lanka. Zacvakol som ho dpat upevnil lanko a dvere paradne funguju.

Musel ist dole tapacir , kovova vypln dveri spolu s motorcekom okna, okno trebalo zafixovat a tak som sa k tomu dostal paradne.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...