Přejít na obsah

Octavia I - Podvozok (1.9 66kw)


streng

Doporučené příspěvky

Zdravím. Zohnal som O1 z druhej ruky. Auto celkovo bezproblémové, akurát pôvodný majiteľ bol mladý tuner a dal do auta namontovať športový podvozok. Od vtedy som na aute najazdil asi 2000 Km a môžem konštatovať, že podvozok je úplná katastrofa. Je štelovatelný, ale keď je na svojom minime tak chytám všade spodok, keď ho zase nastavím na sériovú výšku tak auto nehorázne pláva. Celkovo, auto sa tak nevyspytateľne správa na ceste, že si trúfam povedať že na škode 120 ma človek väčší pocit bezpečia pri riadení. Tak isto je cítiť že celé auto trpí pri tak tvrdom podvozku.

 

Moja otázka na Vás je. Chcem zmeniť podvozok. Chcem tam dať sériový tak ako sa tam montujú od výroby. Nechcem nič znižované ani tvrde. Teda chcem sa spýtať, kto vyrábal sériové podvozky a dajú sa ešte niekde zohnať ? Ak nie čo sa tomu najviac približuje ?

 


 

To znamená že musím meniť tlmiče, pružiny, a ešte niečo ma čaká? 

Ďakujem za odpovede.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

ano dle tvého odkazu stačí  vyměnit  tlumiče a pružiny a dorazy. Originál se pořád dělá ale sada tlumičů a pružin tě vyjde přes 8tis kč. Koupil bych tlumiče bilstein b4 hodně lidí je chválí a sada vyjde na 3500kč + pružiny

Editováno: , autor: Tonny
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...