Přejít na obsah

Přibližný stav tachometru dovezené OCTAVIE


Whitestick

Doporučené příspěvky

Dobrý veřer, dnes jsem potkal na netu zprávu, že zpřístupní údaje najetých kilometrů u aut, docela se na to těším.

Já mám auto dovezené z Francie a zjistil jsem, že ten program tam již běží. Jde zjistit stav kilometů i u přitažené Octavie?

Zkoušel jsem hledat na google.cz a boužel jsem nic nenašel. Máte s tím někdo zkušenosti?

Předem díky

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No jestli je databáze nevím, ale pokud to bylo servisované a je ten servis seriózní, tak Ti to mailem sdělí. Mě poslali od jedné Octavie co jsem chtěl koupit i faktury za opravy po nehodě. A to mi prodejce u nás tvrdil, že havarovaná nebyla. nakonec z toho vylezly výměny prahů po nehodě pravé dveře předek+zadek+ páté dveře...Jsem se divil. Tak jsem to dal prodejci a ten koktal, jak to nevěděl apod. To víš že jo...Říkám, mi poslali ze dvou servisů z Německa normálně celé výpisy, včetně stavu km atd. atd. A to německy neumím nic. Takže mail, google překladač a pojďme.

Editováno: , autor: agent007
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

zjistit se to dá, ale jen pokud auto po celou dobu jezdilo do autorizovaného servisu, který je na databázi napojen. Dost často údaje kryjí jen dobu záruky.... A když už máš auto koupené, chceš to opravdu vědět? Je to jako test otcovství, ne vždy to potěší a ten vztah k sousedovu klukovi už bude navždy jiný :D 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Obávam sa, že takto jednoducho to nefunguje. V serviske si zisti servis vo Franc, podľa možnosti autorizovaný, starý google ti zistí adresu, príp. mail a napíš priamo im aj s uvedením VIN. Alebo autorizovaný servis ŠA v ČR, zober techničák, flašku dobrého pitiva a ukecaj technika, aby ti to pozrel. Nevytlačí ti to, tak si rýchlo zapisuj na prinesený papier  prineseným písadlom. Toť moja súsenosť. Nebolo to jednoduché, ale stálo to za to.

Km na STK u nás sú už dávnejšie, len údaje sú tie, ktoré technik zapíše podľa toho, čo vidí. Či je to pravdivá skutočnosť, to zatiaľ nik nerieši.

Editováno: , autor: Effendi
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Někteří jedinci asi nepochpili oč mi jde stránku pro ČR (http://www.kontrolatachometru.cz/) jsem objevil, ale je mi to k h...., objevil jsem i pro SR (http://www.ko.sk/Home.aspx?Menu=id:HOznamy&lng=SK) to mi je taky k h.... já hledám pro Francii a pokud se to povede tak by mě zajímalo i Rakousko. Takže prosím stránky pro FRANCII.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...