Přejít na obsah

Vrzani ventilatoru


terezka30

Doporučené příspěvky

  • o 3 týdny později...
  • o 2 týdny později...
  • o 4 týdny později...

Take to ted nejak sleduji v zime,kdyz je auto studene,nez se trochu ohreje.Projevuje se jako by slabe hvizdani.Tak nevim,jestli to je stejne.U me je to na stupen 3 a vsiml jsem si,ze to dela pouze pokud bezi vzduch i smer celni sklo.Pokud prepnu treba pouze vzduch na sebe,tak to prestane.Ale ve vetsine nastaveni,vcetne automatickeho to na celni sklo jde,takze to piska.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 rok později...

Nazdárek ! měl jsem vrzání ventilátoru na SII . Musím Vám říct že to byla pakárna na 4 dny, ale jen moji vinou, protože je ze začátku člověk nezkušený a hloupý : - D  mesíte sundat kastlík u spolujezdce , nejhorší bude šroub pod kritkou otvírání, to je pakárna se tam dostat vycvaknout ho, to si poradíte nějak. Vyndáte ventilátor - celý!!  nestříkejte jako já všude to je obrovská chyba dojde ke zkratu . nasříkejte jen malinko přímo na tu hřídelku ventilátoru konkor . POZOR : nesmí se to dostat dolu na to vynutí, to byste to podělali jako já. Nestříkejte vubec nikam , ani na tu elektroniku co u toho je , pouze z vrchu na tu hřídelku. Ono to steče postupně, mužete otáčet na prázdno až zvuk zmizí.  Pokud to někde přepísknete a dostane se to tam kam nemá a ventilátor pojede jen heslovitě a jen občas na malou rychlost, musíte znova vyndat a celý ventilátor dát do benzínového čističe, nechte pusobit asi 20min a pak 2 dny nechce vysušit. Hodně uživatelů si myslí že je ventilátor na vyhození a není to pravda.. funguje to skvěle a je po problému. Nemohl jsem se smířit s vrzáním a hlavně s nákupem nového za 4 tis.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...