Přejít na obsah

vniknutí do automobilu bez poškození (vykradnutí)


miha-cudrman

Doporučené příspěvky

Dobrý den, mám do fóra otázku, u IKEI v Praze se mi stalo, že do firemní oktávky bez alarmu, se někdo dostal zřejmě nahráním kódu z dálkového ovladače. auto bylo vybráno bez poškození zámku a ani jiné stopy po nějákém vyháčkování. V ten den tam takhle bylo vybráno pět aut a všechno škodovky. Nevíte někdo jak toto je u Superba II s originálním alarmem???

 

opravdu je momentálně tak jednoduché se do škodovky dostat???

 

děkuji za komentáře.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

tak pokud to nemá zaslepený zámek, tak se to samozřejmě dá "odemknou" během pár vteřin - musí se to ovšem umět. Nadruhou stranu z odemykání zámků bez klíče se postupně stalo hobby a docela mě překvapilo, kolik lidí (dokonce i ženský) se tomu věnuje...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Když se vyvine nějaké zabezpečení, tak zloději už to umí překonat. Jednou mi kdosi říkal, když vývojáři vynaleznou nějaké zabezpečení, tak sami mají zájem, aby to uměli zloději co nejdřív překonat. Aby měli zase co vyvíjet. Jinak by přišli o práci, kdyby jejich zabezpečení bylo dokonalé. Líbilo se mi jak tu někdo psal o zámku na pedály a dostal odpověď "nejlepší je pedály uřezat flexou".

Editováno: , autor: agent007
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

na you tube jsem viděl, jak se dá auto otevřít elektrickým paralyzerem. Prostě hodi jiskru ve směru otvoru pro klíček a JE TO. trvá to asi půl sekundy.

 

Stránky se jmenovaly tak nějak jako očitý svědek a veškeré titulky byly v srbštině

Editováno: , autor: Mirkin
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

neříkám, že všechno, ale spousta těch věcí funguje, musí se to ale fakt umět a každému není dáno. Je to stejné jako když kouzelník míchá karty - taky to často vypadá jednoduše, ale jsou to léta dřiny. Naštěstí ti co vážně uměj se neživí vykrádáním škodovek na parkovištích :-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Stejně, jako jde auto lámákem otevřít, tak jim jde i zavřít... Nebo třeba s tímhle a trochou zručnosti: http://www.tmart.com/HUK-AML021031-Stainless-Steel-Quick-Opening-Lock-Pick-Tool-for-VW-Auto-Lock-Red-and-Black_p256631.html

( Tím paralyzerem a zvonem, je to samozřejmě hloupost )

Editováno: , autor: seler
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Me takhle vykradli Oktu take, akorat ze jsem mel original alarm a ten zacal houkat az 15vterin pote co otevrel dvere ridice...v kodovani nastaveno nejake zpozdeni...hned jsem to zrusil. Kazdopadne jsem pak studoval jak se tam dostal a nasel jsem na internetu univerzalni klice s kterymi kdyz se to naucis tak ses v aute raz dva. Pak jsem osobne videl jak umi zarusit dalku tak ze auto nezamknes i kdyz si myslis zes ho zamknul no a pak vybrat auto zamknout ho a zabouchnout dvere neni zadny problem bych rekl. Kazdopadne dostat se do auta je fakt velice jednoduche, takze jedina pomoc je...nic tam nenechavat :(((

Editováno: , autor: Bladik
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...