Přejít na obsah

Nefunkční větrák, čidlo oleje a světla zpátečky


Plechy

Doporučené příspěvky

Zdravím, po příchodu prvních mrazů jsem nemohl nastartovat tak sem to zkusil nakopnout přes startovací stanici. To se povedlo ale od té doby mi nefunguje větrák na topení ( dvou zónový klimatronik). Před nastartováním se na maxidotu objeví olejnička a hlásí čidlo oleje do dílny a poslední závada co jsem objevil je, že nesvítí couvací světla. po napíchnutí na vag to vyplivlo spoustu chyb ale to bylo jen z nedostatku proudu, ale pár chyb s tym nesouviselo - řídící jednotka klimatizace, to olejové čidlo, dál si nepamatuji.. nemáte nějaké tušení čím by to mohlo bít a jestli je to všechno nějak souvisejíc?

Octavia ii 1.9tdi 77kw manuál př.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak přátelé znova se mi potvrdilo že lidská blbost je nekonečná, po všelijakém dumání, zkoušení a měření jsem chybu vyřešil, když už jsem po šesté kontroloval pojistky, tak jsem našel jednu prasklou na pozici 4 - topení klimatizace a světla zpátečky. Takže jsem vyměnil pojistku a vše funguje, nikdy by mě nenapadlo že bude topení a světla zpátečky na jedné pojistce. Cvičně sem rozebral půlku motoru a za ušetřené peníze si jdu koupit brýle aby se to neopakovalo.

Tak snad to někdy někomu pomůže když najednou přestane jít zpátečka a topení.

Šťastné kilometry.
Zdarec

Editováno: , autor: Plechy
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...