Přejít na obsah

Sportovní podvozek


Hkubes

Doporučené příspěvky

Standardní podvozek nejde. Chci Dynamic paket kvůli interiéru, a ten má v sobě sportovní podvozek. Druhá možnost je zvýšený podvozek z paketu pro špatné cesty, kde se mi líbí i dodatečné zakrytování.

Ježdění běžné okresky, žádné polní cesty.

Předpokládám správně, že s tím sníženým podvozkem nejsou problémy na městských retarderech a vjezdech do podzemních garáží?

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Asi tak, zkus se infromovat u prodejce, ale nejspíš to bude chyba. Každopádne retardérů nebo podzemních garáží bych se se sportovním podvozkem nebál. Na druhou stranu záleží kde jezdíš, u nás problém nemám, ale musím přiznat, že i u standardního podvozku jsem už párkrát škrtnul tím plastem pod nárazníkem. Pokud chceš Dynamic paket a chceš standardní podvozek, tak vem Monte Carlo, to má standardní podvozek.

 

A nebo sehnat někoho, kdo s tebou vymění klasický za sportovní. Klidně bych do toho šel, ale 1.2 TSI bude mít asi jiné naladění :sleep:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Prodejce říká, že to jde takto objednat, auto s dynamik paketem a paketem pro špatné cesty, vyrobeno bude se zvýšeným podvozkem. Jde to i v konfigurátoru naklikat. Obávám se ale, že to bude vypadat divně vysoké.

Tak se více přikláním pro ten snížený, snad to bude OK.

Monte Carlo nechci, moc plastů okolo a 30tis navíc.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Upřímně, ono už na standardním podvozku to vypadá při menších kolech dost vysoké (R16 jsou minimum, aby to nějak vypadalo). S paketem pro špatné cesty už je to docela dost (on je o 1cm výše myslím, 8mm je pak zvýšení světlé výšky proti standardnímu podvozku).

Můj osobní názor je, že pokud nejezdíš někam na chatu a podobně po polních cestách s vyjetými kolejemi, šel bych do toho sportovního podvozku.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 3 měsíce později...
  • o 8 měsíců později...

Ahoj, přemýšlím nad https://www.eibach24.cz/Eibach-Pro-Kit-snizene-pruziny-Skoda-FABIA-NJ3-1-0-1-2-TSI-E10-81-010-04-22-d3661.htm

 

Jak je to ale se zárukou na auto (5 let)? Pružiny bych nechal namontovat u AS. Ztratím záruku na celek, nebo podvozek nebo jen pružiny? Díky za info. Prosím, pište jen vy, co máte zkušenost či ověřenou informaci. Díky

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 6 měsíců později...
V 25. 10. 2017 na 10:31, moralles napsal:

jen pro info zjistoval jsem kolik stoji vymena. poptal jsem v autorizaku kam jezdim Autokomplex Mensik - Karlin

 

Cena Geometrie je 1000,-bez DPH

cena výměny pružin je do 4500,- bez DPH.

Pokud měníte pružiny za kratší než jsou originál tak se musí měnit i jiné části podvozku. Např. Tyčky stabilizátoru

 

jaky mate zkusenosti vy a kolik vas to kde stalo? Mate tip nejaky servis popr garaz, kde to berou spis jako hobby a klidne u toho muzete byt popr vam udelaji fotodokumentaci? 

 

jako treba Auto Vašenda Motorsport

 

 

Tycky stabilizatzoru jsou stejny, v Etce jsou je 2 6R0411315 do 21.7.2019 a od 22.7.2019+ je 2Q0411315A.. jiny typ neni porovnaval jsem auta s dynammic paketem a bez z roku 2019

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...