Přejít na obsah

SWING


Doporučené příspěvky

Mám dotaz. Chtěl bych u Swingu 6.5 na volantu měnit rozhlasové stanice, které jsou uloženy v oblíbených. Na volantu se ale dají měnit jen ty z toho celkového seznamu, kde jich je snad 30 a to nemá smysl, když mám jen 3 oblíbené. Dá se to nějak obejít třeba tím, že bych z toho celkového seznamu většinu stanic promazal? V návodu se o tom nepíše, a na fóru jsem také nic nezjistil.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahoj, uvažuji o pořízení couvací kamery - tuší někdo, jestli by bylo možné dostat z ní obraz do Swingu, optimálně tak, aby měla kamera přednost před ostatním (tzn. aby při zařazení zpátečky obraz naskočil bez nějakého přepínání) ?

Jedná se o Spaceback Ambiente plus, výroba říjen 2016.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Áno, digitálne rádio má podstatne kvalitnejší zvuk v porovnaní s analógovým rádiom, kvalita sa už blíži externému zdroju (SD/USB/BT). Ja som si priplatil, keďže auto plánujem na viac rokov, akurát v mojich končinách je problém so signálom, v celom kraji jeden vysielač, ktorý vzhľadom na kopcovité okolie ledva dosiahne za hranice mesta. Čiže aj tak radšej počúvam externý zdroj...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mně ne. Mám hlášku.  Hlasove ovladanie není dostupne po stlačení.

Ale mám jen sving verzi Style bez připlaceníza smartlink atd.

Mně tam jede jen nastavení auta, radio, SD, usb a bluetooth hansfree. Případně bluetooth audio.

Tak možná když si to připlatíš smatrtlink tak  to pojede. Nejsem si jistý.

Editováno: , autor: s-tony
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 4 měsíce později...

Ahojte, vím že se to jinde už řešilo, ale bez výsledku, tak zkusím oživit.  Fotky ke kontaktům v telefonu. Stejně jako jsem si v pohodě přidal loga ke stanicím rádia, stejně se nabízí i velké siluety hlav v oblíbených kontaktech telefonu. V mobilu fotku u kontaktu mám. Myslím že to asi nejde, ale možná jste to někdo nějak vyřešili? Nový Swing, v autě MR2018.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jen pozor, Swing co má @paslik v Rapidu FL je docela jiný než ten v FIII, ten Swing v Rapidu umí třeba i SmartLink (samozřejmě za příplatek).

Zobrazení by mělo být v nastavení: ■ Zobrazit obrázky pro kontakty - zapnutí/vypnutí zobrazování obrázků přiřazených ke kontaktům
https://ws.skoda-auto.com/OwnersManualService/Data/cz/Rapid_Spaceback_NH/11-2017/Manual/Rapid/A05_Rapid_Spaceback_OwnersManual.pdf strana 106

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Díky za zprávy, asi opravdu máme smůlu. Proběhl jsem teď ještě nabídku, volba pro obrázky tam opravu není. Možná až jednou přijde upgrade firmware, že se to objeví..

Ano, SmartLink volbu mám, ale nezaplacenou... 5 litrů jim za to fakt nedám.. Na zrcadlení Waze by se to ale hodilo.. třeba si napíšu Ježíškovi.. :-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 3 měsíce později...

Vieš si to kúpiť aj samostatne, (bazár, allegro, mihocar atď), ale aj tak musíš ísť do autorizáku, kde ti musia nové rádio aktivovať kvôli ochrane komponentov. Mrkni napr. tu.. je to Fabia, ale technika a postupy sú v podstate identické:

https://forum.skodahome.cz/topic/136988-fabia-iii-combi-ambition-plus-wirer/?do=findComment&comment=2298003

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

brrrrm: díky, na to jsem koukal už předtím. Spíš mne zajímalo, zda se swing dá koupit nový, abych pak neměl potíže v AS při jeho aktivaci. Ale co tak prolézám internet, zdá se, že to rádio se legálně koupit nedá, ani jako ND :wallbash:.

 

Ještě otázka do fóra: jaké typové číslo má Swing s BT pro Rapida, který by pasoval do mého MR2017?

EDIT: Zdá se, že by mělo jít o číslo 5JA 035 869 C.

Editováno: , autor: CzechDave
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 4 týdny později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...