Přejít na obsah

SWING


Doporučené příspěvky

Měl bych dotaz ke Swingu+ v mém Rapidu MR 2019 s MF volantem a tlačítkem hlasového ovládání. Když jej zmáčknu, objeví se hláška viz foto. Mobil spojen přes BT. Má auto podporu hlas. ovládání či nikoli? Pokud ano, tak připojit přes Smartlink?

IMG_20210814_140728.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jde to i bez smartlinku, tlačítko na volantu vyvolá asistenta v mobilu připojenáho přes BT, U smartlinku už rovnou zapíná asistenta přímo v mapách. Ale ta kombinace dotaz česky a odpověď v angličtině nebo němčině.  Tlačítko na swingu na dlouhé podržení nereaguje. NSF říkali, že hlas do swing + nedohrávají páč i v origo moc nefungovalo

Editováno: , autor: milanxx
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak dneska první SW problém s Rapidem. Ráno po nastartování (auto jelo naposledy v pátek) hláška v horní části obrazovky: "Ochrana komponent je aktivní". Nejdřív jsem tomu nevěnoval pozornost, že to zmizí. Asi po minutě jsem si uvědomil, že nehraje rádio. Když jsem přepnul na media na hudbu z USB, a stiskl "play", hned se to zase vrátilo na pauzu. Nakonec hláška svítila celou cestu až do práce. Po zhasnutí motoru se objevila detailnější hláška, viz foto. Po opětovném startu stále stejná situace. Neporadí někdo? Po práci doma zkusím odpojit baterku. 

33.jpg

654.jpg

Editováno: , autor: Rapid1.0
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

@Martab

Tak odpojení baterky nepomohlo. Co ale pomohlo bylo zapojit konektor na start-stop k baterce (měl jsem ho pár měsíců vypojený). Po zapojení při nastartovaném motoru hned hláška zmizela a rádio začalo hrát. Tak jsem ho zase odpojil, motor zhasl, opět nastartoval a hláška nikde, vše funguje. Uvidíme jak dlouho....

Editováno: , autor: Rapid1.0
  • Díky 1
  • Pozitivní 1
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 4 týdny později...

@Woody teď nejsem u auta abych to ověřil ale zkus jít v mobilu do aplikace android auto (pokud máš starší mobil s androidem 10 a méně tak to máš nejspíš nainstalované jako aplikaci, pokud máš 11 a vice tak už je to součásti mobilu pak to nejspíš najdeš v nastaveni telefonu) v AA vyber položku Asistent Google a jako jednu z posledních položek bys měl mít možnost počasí kde můžeš vybrat preferované jednotky.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 4 měsíce později...

Zdravím, mám Rapida se starým Swingem. Převážně se tu řeší výměny, já bych potřeboval zjistit, jestli některý Bluetooth adapter (do AUX nebo FM) dokáže komunikovat s MF volantem (posouvání skladeb ve Spotify puštěném z telefonu)? Mám teď Sandberg do AUX a nekomunikuje to. U FM si myslim, ze to taky nepůjde, protože na rádiu šipky posunují frekvence v paměti. Vyčetl jsem, že by si rádio muselo myslet, že ta ,,věc" je CD, ale nic podobného jsem nenašel. Takže asi výměna rádia (nebo auta :)) je jediné řešení? Nebo je alternativa? Moc díky.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 3 týdny později...
  • o 1 měsíc později...
  • o 3 týdny později...

Nevědel by někdo, jak je to se zvukem na swing ?

 

Našel jsem v Car Scanneru možnost předvoleb, ale žádné vysvětlení ... Je tam asi 25 "šablon" pro zvuk. Původně jsem hledal, jestli se dá nějak zapnout Fader, udelal jsem přípravu pro zadní repro výstupy na rádiu. Někde jsem četl, že se dá radio hodit do nějakého audio neutrálního módu, kde to nekurví zvuk.

 

Případně umí někdo fader a ten neurální zvuk ? ideálně jižní čechy, Táborsko

 

 

 

 

Honeyview_Screenshot_2022-04-15-20-34-48-289_com.ovz.carscanner.jpg

Editováno: , autor: iStanda
čeština
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 měsíc později...
V 27. 1. 2020 na 11:25, Martab napsal:

Starý Swing

image.thumb.png.63eeec25780a68d909f3f387e76d6f66.png

 

 

 

Ahoj,mám v autě "starý" Swing a chtěl bych ho vyměnit za jiné rádio,ale jsem úplně v pasti,protože k rádiím se skoro vůbec nebo skoro nikdy neprodávají rámečky na zakrytí uchycení...poradíte mi prosím někdo jak to mám vyřešit? Díky moc za jakoukoliv radu.. Už mě to rádio přestalo bavit,tak chci jiné co je do Škodověnky - Rapidka.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...