Přejít na obsah

Gumové kryty v dolních rozích čelního skla


pac.martin

Doporučené příspěvky

Ahojte, dneska mi upadl gumový kryt který je ve spodním rohu čelního skla. Po bližším prozkoumání je nalepena oboustrannou páskou která už nelepí. Mě ty gumové kryty odstávali v rozích už od té doby co jsem auto koupil, a myslel jsem že to tak má být. No ale upadlá guma má samolepku až ke špičce tudíž by to mělo být přilepené po celé délce. Díval jsem se na netu po nějaké fotce ale z žádné to není moc patrné jak to teda má být. Moji závadu nafotím zítra za světla. Pokud by mohl někdo poslat detailní fotku budu rád.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Chlapi díky tomu Vašemu příspěvku jsem teprve dnes zjistil, že já tam ty gumy vůbec nemám :kol-32: , zdálo se mně sice divné, že tam to místo je takové odhalené, ale že tam patří nějaká guma mi vážně nedošlo :kol-44: , auto jsem kupoval rok staré takže ta guma tam asi nebyla už při koupi. Budu muset zajít do Škodovky a objednat, nemá náhodou někdo číslo z ETKY této gumy ať jim nemusím složitě vysvětlovat co vlastně vůbec chci, a případně cenu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...
  • o 1 měsíc později...

Tak mňa trápi opačný koniec. Príde mi to ako keby to bolo nalepené vysoko a potom mi to dobre nedrží v tej záražke (foto 2) a stále to vyskakuje. Na fotke 3 vidno celkový pohľad v záražke ako to nelicuje. Čo myslíte je to na reklamáciu? Minimálne sa na to spýtam.

post-84400-0-53178000-1425649602_thumb.j

post-84400-0-56271500-1425649641_thumb.j

post-84400-0-02838300-1425649664_thumb.j

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 3 roky později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...