Přejít na obsah

ŠKODA Surround


Doporučené příspěvky

Já mám dva měsíce starého Rapida, bolero hardware H30 a software 0363 a surround taky nejde. Psal jsem prodejci včera email zda se můžu stavit na přehrání sw. Protože je fakt že v tom předváděcím voze to byl jiný zvuk. Ještě se chci zeptat, rádio nenabízí funkci smartlink, proč tam není? Nevíte někdo? Díky 

Editováno: , autor: Hud.son
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Klasická neinformovanost. SW je pár týdnů venku. Žádný problém, vyjma občasného zapomenutí kde skončilo přehrávání, jsem nezaznamenal. V Brně nemají problém přehrát. Údajně jsem nebyl zdaleka jediný. Čekalo nás tady na to několik. Leda být vytrvalý. Mě taky tvrdili, že to funguje, dokud jsem nedodal videa a VIN dvou aut se stejnou MP3 a výbavou.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 5 hodinami, brrrrm napsal:

Dnes som bol v servise, tak tiež nič nevedeli o aktualizácii. Posledné aktualizačné CD mali sw 359. Opýtal som sa, či ešte niekto iný riešil Surround, vraj som jediný. Ešte mám v meste tri ďalšie autorizáky, ak budem mať cestu okolo, pôjdem sa popýtať..

Já sám mám od výroby software 0363 takže servis o ničem. Navíc si myslím že není pro ně takový problém vzít telefon a zavolat do škody a informovat se. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Z predchádzajúcich príspevkov mám skôr pocit, že tá aktualizácia sa zatiaľ distribuuje len v Čechách a na Slovensko ešte nedošla. Ktovie, aké sú postupy.. či výrobca rozosiela aktualizácie do všetkých servisov na celom svete priamo alebo to ide cez oficiálneho miestneho importéra... v našom prípade Škoda Auto Slovensko.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ještě zapomněli dodat, že to co mají na prodejně je taky nefunkční. Úplně stejný příběh u mě (začalo to na jaře). Bylo to:

 

1. pokus - Předváděčky hrajou stejně. Škoda odpovídá, že mám poslední verzi a ta je v pořádku (případně mám dokázat opak)

2. pokus - Naštěstí jsem měl k dispozici více aut s různým SW. Pár stránek zpět jsou dvě videa. Po odeslání do Škoda Auto uznána vada a chyba v SW - příslib opravy.

3. pokus - Nový SW 363 a opět nefunkční. Naštěstí jsem fyzicky nemusel do servisu, zkusili to na svých autech, telefonicky mi řekli, že je toto opatření k ničemu.

3. pokus - Nařízena výměna Bolera - opět nefunkční. Opět zkoušeno na předeváděčce.

4. pokus - Nový SW 365, konečně funkční jak na předváděcích tak mém.

Editováno: , autor: Adam Široký
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

mám sw 363, surround nefunkční. Byl jsem s tím v autorizáku u nás v Kralupech, prý jsem jediný kdo si zatím stěžoval. Tvrdili mi, že nový sw není a že je to na reklamaci Bolera. Tak jsem se jim to snažil vysvětlit a zkoušelo se i na jiných autech, kde samozřejmě surround nefungoval. Prý zavolají do Škody a dají vědět.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pánové, kdo už máte nový sw, dělá vám to zapomínání poslední pozice pořád/častěji apod.? Já jedu se starým sw z SD karty náhodné přehrávání už několik měsíců a žádný problém. Vždy si zatím pamatoval kde přestal. Docela by mi to vadilo, kdyby to nefungovalo... zítra jdu do servisu kvůli něčemu jinému, tak jestli z nich už mám ten sw dolovat. Nahlášeno to mám už od února, ale ještě se nikdo neozval, že mají nový sw.

Jo a po přehrání se musí vše nastavit znovu nebo si Bolero nastavení pamatuje?

Editováno: , autor: noaid
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Takže jsem napsal přímo do Škody:

dobrý den,

před třemi měsíci jsem koupil vůz Škoda Rapid, VIN TMBEA6NH............... .
Vozidlo má infotainment Bolero, software 0363. V rádiu nefunguje ani škoda surround, ani virtuální subwofer. Při poslechu hudby z SD kraty nedojde k žádné změně vlastností zvuku při zapnutí těchto položek. Zvuk je pak špatný. V bývalém voze, kde to fungovalo byl zvuk o poznání lepší. Byl jsem s tím v servisu to reklamovat, ale tam mi řekli, že mám aktuální software a že pro to nemůžou nic udělat. S tímto problémem se dle diskuzí na internetu snaží poprat více lidí? 
Bude sjednána nějaká náprava v podobě vydání nového softwaru? Při koupi vozu jsem se rozhodoval i právě kvůli pěknému zvuku, který v předváděcím voze hrál, vůz měl zřejmě starší software, kde to bylo funkční. Jedná se o příplatkovou výbavu, takže bych očekával že bude funkční.
Děkuji za odpověď.
S pozdravem
Jiří Frydel
 
A odpověď dorazila:

Dobrý den pane Frýdeli,

 

prosím navštivte autorizovaný servis, kde Vám servisní partner provede softwarový update.

V případě, že by servis FW nenalezl, dodáme ho přes eBox.

Děkujeme Vám za pochopení.

 

S pozdravem

 

Gabriela Hrubešová

ŠKODA AUTO Help Desk

Mobilní aplikace, infotainmenty a mobilní online-služby (ŠKODA Connect)

email: support@skoda-info.cz

 

Takže tam zítra zavolám a budu trvat na přehrávání firmware, jelikož existuje. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...