Přejít na obsah

ŠKODA Surround


Doporučené příspěvky

Uvidíme, mám aj ten starý Smartgate, tak porovnám, čo všetko OneApp zvláda. Podľa obrázkov v Obchode Play by OneApp mala dávať všetky tie údaje a štatistiky ako aj cez Smartgate. Smartgate sa mi zdá byť prijateľnejší kvôli bezdrôtovému spojeniu, ale aplikácia OneApp vyzerá modernejšie ako Škoda Drive a MyŠkoda.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahoj, tak dnes jsem byl s Fábkou u nás v servisu (Kralupy nad Vltavou), podařilo se mi je přesvědčit a v sobotu dopoledne mi přehrají software :)

Ptal jsem se i na možnost Smartlink, tam už to bylo horší. Nemám ho z výroby v Boleru a nejde tam dohrát. Bohužel mi to potvrdili i v oddělení infotaimentu v MB :(

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

@Eric_ bol si sa pýtať aj teraz v októbri? Skús vybehnúť, ak budeš mať cestu okolo svojho servisu. Tak to vyzerá, že koncom septembra to začali rozosielať aj po Slovensku.

 

Ak stále nebudú o ničom vedieť, môžeš kontaktovať Škodu - priamo výrobcu, ako to spravil Roman.. alebo môžeš kontaktovať slovenského importéra - tak som to spravil ja. Ako som písal už na predchádzajúcej strane, importér potvrdil odoslanie softu môjmu servisu. Dnes som sa im dovolal a potvrdili doručenie tej aktualizácie... no a hneď ma objednali na zákrok.

Editováno: , autor: brrrrm
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Hlásim, že mám dobojované! :D 

59f21c217381c_2017-10-2618_49_38.thumb.jpg.d3f29496c24ddeabc800f096773bd23c.jpg

Dnes bola návšteva servisu už o niečo uvoľnenejšia, síce mali nejaký problém s aktualizáciou, súbory vraj boli v nejakom blbom formáte, ale chlapci to nakoniec dali a Surround funguje! 

:punk:

 

A predajca mi medzi rečou povedal, že teraz tam riešia nejakú Octaviu Scout s Cantonom a vraj tiež nejaký podobný problém. :D

Editováno: , autor: brrrrm
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...