Přejít na obsah

ŠKODA Surround


Doporučené příspěvky

  • o 5 týdny později...
  • o 3 měsíce později...

Zdravím , trochu oživím téma, mám verzi H30, jednotka 5Q0035840B a SW 0363. Na update portále dle VIN nevidím aktualizaci a ve Škodovce mi řekli že novější nemají, a proto prosím o radu jestli zkusit jiný autorizovaný servis nebo počkat? Díky. 

IMG_20180601_052936.jpg

Editováno: , autor: jURis_
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To len dokazuje že servisy v ktorých vás odmietnu sú diletanti a mali by ste prchať preč, nájsť taký čo vás neodmietne ale začne riešiť problém.

Ja som musel taktiež meniť servis a som spokojný, nový soft v Boleru, klimakompresor.

 

Takže ak máte čas a nervy sa s takým servisom zaoberať čo vás odmieta, hodne šťastia.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 2 hodinami, Adam Široký napsal:

Nee, 366 to končí a nic lepšího na daný MR nebude. Řeší ale hodně chyb, předchozích verzí. 

 

 

dovolil bych si trochu nesouhlasit s tím, že na MR 2017 je poslední sw 0366..v jiném tématu jsem vyčetl, že nedávno vyšel sw 0367 viz foto

 

1.jpg

Editováno: , autor: ski1961
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Adame, uvědomil jsem si, že ta informace, že je ten sw 0367 pro Amundsen a Bolero, byla v tématu, které se týkalo vozu Superb III. Ted si ovšem nejsem jistý, jestli jsou ty sw v těch Amudsenech a Bolerech v různých vozech v tomto případě Fabia a Superb identické..až tak tomu nerozumím..pokud ty sw nejsou stejné, tak se omlouvám za mystifikaci :-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 5 týdny později...

Tak je to na dobrej ceste.. mne tiež také odpísal importér, oni sami zaslali aktualizáciu do servisu.

 

Inak minule som len tak zo zvedavosti skúsil na jednej basovej pesničke vypnúť surround a ten zvuk teda nič moc! Nechápem ako som mohol tak fungovať rok... :D

 

 

Editováno: , autor: brrrrm
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 měsíc později...

Ahoj,

 

Mám Fabii III Style, rádio Bolero, která má funkci Škoda surround. Když pustím nějaké písničky z USB, SD karty nebo Bluetooth, pak v nastavení vypnu a zapnu funkci surround, tak tam není vůbec žádný rozdíl. To asi není v pořádku co? Četl jsem tady na fóru, že mnoho lidí mělo problémy a nefungovala jim tato funkce. Pomohlo přehrání na tu verzi 0366. Tak to bude asi i můj případ. Jinak to rádio nehraje vůbec špatně, ale čekal bych nějakou změnu po vypnutí / zapnutí surround...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

@Blazin95 ano přesně tak..už v nějakém jiném vláknu jsem si všiml, že tam máš sw 0359..ten je bohužel problémový a ten surround v něm nefunguje..musíš nechat přehrát na verzi 0366 i když nevím, jestli dneska už není ještě novější, protože tohle téma se řešilo už hodně dávno, kdy se to tímto sw přehrávalo. Akorát, pokud narazíš na natvrdlý servis, musíš si jít tvrdě za svým, protože oni o tom nemusí vůbec nic vědět a můžou ti říkat, že je to dle nich normální..takže není to normální a pokud nebudou vědět, at se zeptají v Boleslavi :lol:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak jsem byl s tím nefunkčním surroundem v AS (Šmucler Plzeň) a řekli mi, že se Bolero nedá přehrát jiným SW, je tam z výroby a to se prostě nepřehrává. Dále mi bylo řečeno, že surround bude potřeba zakoupit a aktivovat, že když nefunguje, tak nebude pravděpodobně aktivované. To si myslím, že je blbost, mám výbavu Style, Bolero, Smartlink a surround tam dle mého musí být. Taky jsem se ptal, zda se dá nějak zkontrolovat, zda tam surround skutečně je, je aktivované či nikoliv a to my taky řekli, že se nedá nijak zkontrolovat. Jediná možnost tedy balíček se surroundem dokoupit, tak mi poslali do oddělení skladu a tam pán o žádném takovém balíčku, kde by škoda surround byl neví. No nic, asi změním servis...Co myslíte vy? :D 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Rozhodně změnit servis, to co ti napovídali je úplná blbost...

Sám jsme byl chvíli po koupi na aktualizaci, ano, měli s tím nějaké problémy a nechtělo se jim to nahrát, takže jim to trvalo o něco déle. Nicméně důležité je, že SW u mne přehráli a Surround už funguje.

Editováno: , autor: Martab
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...