Přejít na obsah

Nesvítí


vfi

Doporučené příspěvky

Ahoj, mám dotaz ohledně formana z roku 1994. Nesvítí mi pravá strana světel (přední obrysovka a zadní obyč. červené). Pojistky jsem vyměnil všechny za nové, žárovky jsem samozřejmě zkoušel. Nedávno mi začlo blbnout podsvícení rychloměru a otáčkoměru, po pár ranách do palubky se rozsvítilo, ale teď už taky nic. To že mi nesvítí palubka přežiju, ale jde mi hlavně o ty světla nevíte co stím? a může to mít něco společného s tou palubkou?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tipuju tištěný spoj v pojistkové skříni, celkem běžná závada, nebo spíše vlastnost. Vymontovat, zespod přeletovat, namontovat, dá se i v autě, konektory se mi párkrát nezadařilo odpojit. Lakovat kvůli oxidaci asi už nebude vzhledem k stáří auta nutné.

 

Jirka

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ne, jsou tam ty malý bezpaticový označený W2 - výkon se dá koupit podle obchodu 1W, 1,5W nebo 2W, já tam měl dokonce nacpaný LEDky - ale ty jsem si dovnitř bastlil včetně odporů sám a už bych to dělat nechtěl, je to strašná piplačka tam všecko nacpat a nevyčudit nic do zkratu ani neroztavit ten plast okolo.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 3 týdny později...

Díky. Ještě mám další dotaz. Když nastartuji, rozsvítim světla a zařadim zpátečku (většinou stojim na brzdě), tak se mi na palubce rozsvítí zadní mlhovky a výhřev skla a zpátečka nesvítí. když při tom zmáčknu bud výhřev nebo mlhovku na palubce to svítí jasněji. Problém zmizí jakmile se rozjedu, pustim brzdu nebo vyřadim ( v tu chvílí pokud mám zpátečku se rozsvítí i zpátečkové svělo). Nevíte kde by mohl být špatný kontakt? Kolikrát to dělá i za jízdy že mi to asi na nerovnostech problikne.

Editováno: , autor: vfi
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...