Přejít na obsah

Kdo co dělá


vittorio

Doporučené příspěvky

Jinak ja trochu zmenil pusobnost, delam ted v jedny zahranicni personalni agenture, sice na centrale, ale mam pod palcem pozice, zajemce o praci, atd atd, centralni IT :) Tak kdyby nekdo hledal praci, klido napiste, i kdyz to primo nedelam, na to jsou tu jini :) No a dal prekladam - AJ, NJ, CJ (vsechny kombinace). No a k tomu se zacinam profesionalizovat ve World of Warcraft :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...

Zdravím.Mno já mám školu Mechanik elektronik v vystudovanou v Liberci..No a už 2 roky pracuju ve firmě přes kabelové a topné systémy(podlahové vytápění atd).Jsem tu zaměstnán jako technik..tak kdyby jste byl někdo z okolí LBC a potřebovali jste něco vytápět...víte na koho se obrátit :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak taky se přidám.

Pracuji v IT jako správce počítačové sítě na MěÚ Jeseník, takže pokud chce někdo poradit s doménami, administrací windows serverů, SQL serveru, TCP/IP, LAN, WAN, NAT, firewally, routery, aktivnímy prvky, tiskárnami, hardwarem nebo MS Office, tak rád pomůžu.

Jinak se hodně vyznám v horských kolech, jejich technice, správném treninku atd...

O autech taky něco vím, ale to asi všici tady na fóru :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...

Tak já prodávám všechny ty krásný miláčky ve kterejch se vozíte :p - jsem prodejce u značkovýho dealera Škoda a můžu vám zajistit nějakou tu slevičku na novou Škodovku ;) nebo zjistit co se kdy vyrábělo, vyrábí, nebo bude vyrábět ve ŠkodaAuto (výbavy, barvy, interiéry, motory...)

jsem vám k službám :p

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pozdrav vsem na foru :)

Možná můžu něco i nabídnout, mám autoškolu v Praze, kdo bude chtít s něčím poradit, nebo třeba rozšířit řidičák, nebo udělat vracečku řidičáku, zajistit školení řidičů referentský vozidel, tak není problém. Klidně mě kontaktujte přes SZ. Na nákladní auto máme zatím stop stav, fakt mooooc lidu a nestíháme...asi to bude tím, že v současné době jediná cesta jak získat PRŮKAZ PROFESNÍ ZPŮSOBILOSTI ŘIDIČE skupin C a D je možné vzdáním se dané skupiny a následně absolvovat výcvik a po absolvování zkoušky zažádat o vydání jak řidičáku, tak profesáku...půl roku jediná cesta...naši zákonodárci jsou fakt dost špatný...

Pavel

www.auto-skola.cz

Editováno: , autor: Pavel68
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...

Tak ja jsem nezavislej finnancni poradce. Zpracovavam Financni navrhy, financni plan. Vyridim a najdu jakoukoliv hypoteku, pujcku, stavebko, delam zivotni pojisteni atd. Vse zdarma pro klienta. Podotykam neni to pro nejakou banku, je to pro organizaci OVB, ktera spolupracuje s vice nez 36 institucemi a z nich vybirame nejlepsi produkt pro klienta. Takze pokud nekdo potrebujete Hypoteku, Stavebko zivotku, Slevy na danich, Statni dotace atd. dejte vedet. Udelam Vam ve vsem poradek a vyberu nej produkt. Dale nabizim Tepelna cerpadla nejmodernejsi technologie Vzduch -voda, vzduch- vzduch a voda- voda.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...

já jsem tak nějak fotograf, takže kdyby někdo potřeboval něco nafotit, můžete se na mě obrátit. Nebo pakliže jde o nějaké úpravy fotek v PC nebo potřebujete pomoc s výběrem foťáku, klidně pište ;-) Mé fotonáčiní v ceně skoro mé RSky často jen leží pod vrstvou prachu :-)

Zároveň jsem tak nějak správce webu a referent zahraničního obchodu pro ZC s.r.o. (www.zc.cz), což vám asi moc nepomůže, ale kdybyste někdo zakládal krámek se zahrádkářskýma potřebama (nebo o někom víte), rádi se s vámi nějak dohodneme a jako velkoobchod vám můžeme dodávat ;) (jen tak mimochodem, ty fotky na webu nahoře jsou taky moje práce:-))

a aby to nebylo málo, tak mám taky na starosti eshop se zahrádkářskýma potřebama (shop.zcjh.cz) :))

Editováno: , autor: dastax
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 3 týdny později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...