Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Zdravim. Chtel bych se zeptat na problém ohledne turba. Jedna se o fabiu 1,9TDI 74kw, r.v.2001.

 Daval jsem auto do cipu a po nem mi motor padal do nouzaku při cca 180km/h.Borec co mi to delal tak nemohl na nic prijit.Vymenil jsem turbo za turbo z rs 96kw, vymenil jsem regulator tlaku turba a nechal auto precipovat jinde.Ve vyssich rychlostech a při otáčkách je vse v pohode,ale nastal jiny problém.

Nez se mi auto zahreje tak umi jen občas vypnout turbo.a to pri lehke noze.Vetsinou když prijedu ke křižovatce a rozjizdim se,tak se uz rozjizdim bez turba.,takze musim vypnout klicek a zase nastartovat aby to jelo tak jak ma.

Stava se mi to jen občas,treba 3x do tydne,takze ani na diagnostiku s tim nemuzu,pac ji nemuzu vozit porad v aute.

 

Byl bych moc rad kdyby mi někdo dokazal poradit.

Premyslel jsem jestli to nemůže byt vaha vzduchu,ale nechci kupovat druhou kdyby to nahodou nebyla ona. Prosim o rady od všech koho něco napadne. Diiky

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ja vim ze nejsem jediny pripad,ale uz před cipem to jelo divne.vysoka spotřeba,maly vykon a tak jsem se rozhodl ze cip bude moznaaa dobra volba,ze se tim vyresi moje spotřeba a vykon. Nenavazim se do lidi,jen bych chtěl poradit.vim ze jsou na to firmy.Kontrolovalo mi to uz 5 lidi resp.servisu jestli to mam v poradku.cip tam je dobry,ale nejaky dil je spatny a nikdo nemůže zjistit jaky.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

komplet diagnostika.nikde nic nebylo.byl jsem u toho.na brzde to merene bohužel není.jedina chyba co byla tak vadny regulator napeti.jinak vse bez chyb.u všech kdo me to kontroloval jsem byl u toho.jinak na jihu moravy toho moc není kde si nechat cipovat.jsou tu firmy v brne a jinak par lidi co to delaji doma a jsou vyhlaseni ze delaji dobře.zbytek tuneri co tam napraskaji ani nevi co.no a ja byl u jednoho borca z klobouk. jinak bylo mi lito davat minimalne 8000

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...