Přejít na obsah

Citigo MR 2016


Habi001

Doporučené příspěvky

tak to je super, že to ovládání tam je, to by znamenalo jen že já su blbej když jsem si toho nevšim. Teď ještě zjistit, esi to půjde dobastlit. Copak moje CG, tam se fakt natáhnu ke dveřím spolujezdce, ale máma ve svým CG ttam nedošáhne, neb měří jen 153cm :)

Nedokázal by někdo z vás zjistit co je v tom MR2015 jinak v instalaci? je to jen spínač nebo i jiná komfortka?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 3 týdny později...
  • o 1 měsíc později...

Co se týká ovládání oken, zjišťoval jsem to podle ETKY a je ve dveřích jiný svazek - svorkovnice je 10pólová místo 8, přibývá jiný konektor u dvojitého spínače. Obaávám se, že s komfortkou to vůbec nemluví, protože do motorku je jen 2 pólová svorkovnice, tak se bojím, že se to ovládá natvrdo spínačem přehozním + a - pro stahování/vytahování okna. Dobastlení vidím v možnosti pořídit krytku s dvojitým spínačem, jinou svorkovnici a natáhnout 2 dráty na druhou stranu, dle libosti buď natvrdo, nebo si to spojit další 2pólovou svorkovnicí ve sloupku u dveří.

A nebo mě napadla hrozná lumpárna - implantovat LINový motorky z fabie, natahat drátů trochu víc, ale mít to i s dojezdama, otvírání/zavíraní nadoraz apod.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

dokázal bys odhadnout cenu dílů pro varianty:

1) dobastlení ?

2) lumpárna ? - myslíš, že by si s těma motorkama rozuměla komfortka? bo fakt je, že v přizpůsobení je možnost vybrat dojezdy oken na klíček, ale chybí tomu hw, takže se nic neděje :(

zejména varianta 2 se mi líbí, do toho bych šel... já čekám dneska telefon ze servisu, kde se mi slíbili poptat co všechno je potřeba na změnu z jednočudlíka na dva čudlíky u řidiče... tak doufám že se na mě nevyserou

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 4 týdny později...
  • o 4 týdny později...
  • o 2 měsíce později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...