Přejít na obsah

Ostrekovač zadného skla OII


RhG94

Doporučené příspěvky

Čaute prosím vám od kedy som kúpil auto tak zadný ostrekovač mi tečie ale nestrieka.

 

Tak sa chcem opýtať či to tak má byť alebo ten prúd má byť silnejší, lebo ako mi to tam pomaly tečie tak sa to nedostane ani do polovice stierača a ten to všetko odprskne preč a zostáva mi tam špinavý  fľak myslel som že to bude aj stieračom ale keď ho pridržím a voda sa dostane na celé sklo tak to pekne vyčistí stierač je nový včera kúpený.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 4 týdny později...
  • o 3 roky později...

Zdravím,

 

nevíte někdo jak, se na liftbacku dostanu "nenásilně" k trysce odstřikovače zadního stěrače ? Už mi to v servisu 2x čistili a jednou dokonce měnili, nicméně výsledek je vždy stejný = 3 týdny to funguje a pak konec. Asi je tam v potrubí nějakej bordel, co to vždy ucpe... Doufám, že se kvůli tomu nemusí sundavat plast tapec pátých dveří :-/ (nikde mi nic neteče). Teď naposledy sem koukal, jak to z těch dvou trysek jde méně a méně až útrum...

 

Díky.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Heh, tak to bylo fakt trapný. Drželo to tam jen díky velkýmu nánosu rzi... Bál sem se za to víc brát, ale de to fakt lehce. Každopádně dost pochybuju, že mi to v tom servisu měnili... Protáh sem to hubenou jehlou a vyklepal hromadu rzi a bordelu a zas to jede na pohodu. Díky pánové :-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...