Přejít na obsah

Přední základní světlomety


svsv

Doporučené příspěvky

Zapomněl jsem dodat, že jsem porovnával s kolegovou Octavii s Bi-LED a Fabia má naprosto odlišný světelný kužel, foto bohužel nemám, ale Fabia má větší zub a zároveň i takový "šum" okolo, který pomáhá osvětlit dopravní značky i brány na dálnicích, proto jsem zřejmě oslňoval ostatní vozidla, to na těch Bi-LED nebylo, vlastně celkově ty světla na té Octavii stály za prd. Kromě vzhledu to nemá absolutně žádnou přínosnou hodnotu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 3 týdny později...

tak jsem se konecne dostal k vymene. Prava strana, na tu bidu, celkem sla. Vlevo jsem musel povolit drzak baterky a tu trochu posunout, jinak ani omylem. Pristup je fakt na prd, jedna ruka podbehem, druha od motoru. Povolit zarovky slo celkem snadno, ale uchytit je zpet to byl boj. Navic je matouci, ze tam konektor neni primo ve svisle poloze, ale trochy pootoceny. Snad se nepletu. Kazdopadne zarovky tam drzi. Vymena mi trvala temer dve hodiny, uff. Kazdopadne po vcerejsi jizde v marastu bych rekl, ze to melo cenu. I na mokre cerne vozovce je videt, ze svetla trochu i sviti. Nicmene lepsi overeni bude az casem.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

měnil jsem je H7 v podkavacich svetlech. Daval jsem Philips VisionPlus (60%). Mám s nima dobrý zkušenosti, svití lépe než obyč H7 a přitom i docela dlouho vydrží. Třeba Osram NightBraker mi strašně odcházel a nepřišlo mi, že by to svítili o tolik lépe, aby ta častá výměna za to stála.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Philips WhiteVision Xenon Effect H7 mal @wirer svietilo to naozaj podstatne viac bielo ako originálky v mojom aute, ale výdrž asi nebola tiež bohviečo... jedna žiarovka mu rupsla práve pri jednom našom spoločnom minizraze. Bolo to minulú zimu, mohol ju mať niečo vyše roka?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 4 týdny později...

no musim rict, ze jsem jel v patek do Jeseniku a v sedlech byla mlha. ze nebylo pomalu videt od patniku k patniku. mlhovky, nemlhovky. dalkovky, nedalkovky. velke hnede pardon bile bylo videt. prislo mi to, ze to auto sviti az moc:(. proste jako bych pred sebou tlacil bilou zed. jen jsem tusil kde je vlastne cesta.

Na druhou stranu netusim jak by to vypadalo na predchozi FII s projektory asi podobne.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník

První změna u každého nového auta, kterou udělám, že tam dám tyhle žluté žárovky do mlhovek. Proti klasické bílé žárovce je to v mlze neskutečný rozdíl. 

s-l1600.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak pokiaľ viem, aspoň u nás na Slovensku sa neschvaľuje výkon alebo farba žiarovky, ale samotná žiarovka, ktorá by mala mať homologizačnú značku. Čiže ak táto žiarovka nie je oficiálne homologizovaná (na obale spredu/zozadu som značku nenašiel), nemala by sa v aute v našich končinách používať a auto s touto žiarovkou by správne nemalo prejsť ani cez STK.

 

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...