Přejít na obsah

AUX


otam

Doporučené příspěvky

Hele, tyhle style-rádia do Bolky dodává firma BRM - odkaz http://www.brm.cz/ , tam najdi kontakt a podle sériovýho čísla rádia se jich optej, co umí a co ne. Oni dělají i záruční a pozáruční servis (PJEKNĚ MASTNEJ), ale co se týče informací, tak tyhle dotazy celkem ochotně zodpovídají.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 rok později...
  • o 4 týdny později...
  • o 3 týdny později...

Zdravím kluci, mám autorádio Swing.....chtěl bych se zeptat..je možné koupit nějaký doplněk abych se mohl s rádiem a telefonem spárovat přes bluetooth? Díky moc

 

Najlepšie riešenie je ale originálny Bluetooth modul ktorý sa dá napojiť priamo na PP, ukazuje údaje aj na MaxiDote a tak isto aj na rádiu, prípadne vymeniť Swing za Amundsen/Amundsen+ (RNS310/RNS315) ktorý bude mať v sebe priamo aj Bluetooth.

http://skodateile.cz/index.php?pg=products&menu=%C5%A0koda%7CFabia%20II%7CGSM%20HF%20a%20p%C5%99%C3%ADslu%C5%A1enstv%C3%AD

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 3 týdny později...

Zdar lidi.. potřebuji poradit se zapnutím aux... mám ten problém že nevím jak to v menu předělat z polohy off    do    on... mám fabii 2013 ambition ..   v návodu je psané že mám dát MEDIA a tam zvolit AUX.. jenže je problém že tam nemám nic na výběr, pouze jen CD... a v menu když najdu AUX tak mi tam svítí off jenže nevím jak to zapnout... prosím poradí mi někdo.. opravdu už mě nenapadá jak to zapnout.. díky

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 měsíc později...

Otvor na MDI dle toho co vím nemá cenu řezat, existuje přímo díl přístrojovky, který se vymění kus za kus a je s otvorem a s upevněním na celou MDI.. že to tam jen zasuneš a hotovo. Kdyby si to vyřezal, musel by si tam nějak ubastlit upevnění, nehledě na to, že ta hrana přístrojovky je pod úhlem, takže by to tam stejně moc dobře nesedělo.

 

usbcable3.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

V etce jsem už hledal, teda ja ne, ale požadal jsem tady v sekci Octavia kluky, ať se mrknou, bohužel tam není napsano nic o tom, jestli je to pro aux nebo ne ani jestli je to s otvorem nebo ne.. A aby toho nebylo malo, tak tam neni ani obrazek k tomu  :kol-32: .. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

tak ono riesenie by sa dalo spravit jedine tak ze ju dat za odkladaciu schranku alebo nieco podobne,,,,,mam moznost za facku si zohnat mdi tak by som do toho siel,,celkom uzitocna vec za par korun....len musim este pokukat ako presne nato..cchel som to spravit ako to ma byt a nie menit celu palubovk kvol mdi,,to je chore :kol-32:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zdravím, ako si vyriešil ten problém s chybou, že je nefunkčny aux?! Dakujem..

Ahoj sorac ze tak neskoro .... nevyriešil, v servise pri garančnej prehliadke dopredu poviem aby si nevšímali chybovú hlásku na Aux a oni si ju proste nevšímajú...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahojte,

mam Roomstra 2009 s radiom Dance a vedla rucnej brdzy je aux vstup - lenze nefunguje... ked do neho zapojim telefon, tak sa nezapne AUX IN, ani sa mi neda povolit v nastaveniach (MODE), skratka tam taku moznost nemam. Pri stlaceni CD mi stale hadze NO CD.. 

Vcera ma to uz nasralo, tak som zabehol za kamosom a vytiahli sme radio, pozreli podla schemy, ci je to spravne zapojene a premerali sme kable co idu z radia do AUX koncovky a vsetko by malo byt v poriadku.

cize je to spravne zapojene, ale radio to vobec nedetekuje... neviete kde moze byt chyba?

Jeden znami mi povedal, ze mozem mat stary firmware v radiu - ja sa moc k tejto teorii nepriklanam :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Pawouk změnil název na AUX

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...