Přejít na obsah

AUX


otam

Doporučené příspěvky

Keď som mal v aute rádio Beat (riadna bieda) tak AUX telefón načítal aj spustil,ale hlasitosť som musel dať na maximum, aby to vôbec bolo počuť.Strašne to šumelo a nedalo sa to počúvať. Telefón musel byť android,keď som pripojil Windows telefón - ten nenačítalo vôbec.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ja by som bol rad, keby spustil.. ja sa skratka nedostanem ani k tomu, aby mi vypisalo na displeji  AUX IN.... jednoducho ako keby to tam vobec nebolo zapojene... ja mam iphone a skusal som aj android... ale tam by nemal byt problem... kebyze to susti alebo ide slabo, tak je to vyhra - lebo chyba by bola potom zrejme inde... ale takto som stale na zaciatku :-/

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Keď stlačíš na rádiu Beat tlačítko CD,tiež ti vypíše NO CD,pretože toto rádio nemá cd mechaniku.Aby to cd hralo potrebuje cd menič.Chápem,že Ťa hnevá,keď nefachčí niečo čo by samozrejme fungovať malo.Mňa hnevá skôr to že škodovka tvrdohlavo a dlhodobo nemontovala do vozov originálne autorádia s USB a AUX vstupom,čo konkurencia už pár rokov montuje bežne.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Žádná novinka - to platí už od roku 2006, respektive od přechodu na komunikační rozhraní CAN v.1.6 = rádio si samo vyžádá kód a po sběrnici ho dostane z palubní přístrojový jednotky. Pokud rádio vyndáš a dáš místo něj "aftermarket", na VAGu máš trvale vysvícenou chybu "žádná komunikace s rádiem".

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 měsíce později...
  • o 4 týdny později...
  • Pawouk změnil název na AUX

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...