Přejít na obsah

Žárovky


Pavel M

Doporučené příspěvky

Návštěvník

No, když mi někde na nějakém kopečku bliknou do očí halogeny. tak je to nepříjemné, ale ustojím to. Když mi blikne do očí několikanásobně silnější LED, tak mě to oslepí. Možná je někdo odolnější, to nejsem schopný posoudit. Proto taky ty originální mají automatické naklápění, které taky není všelék, ale aspoň něco. A konkrétně u dlouhé Fábky spolehlivě nastavení světel rozhodí i těžší nákup v kufru. Takže děkuji všem made home LEDkařům, že budou zodpovědně používat to kolečko vedle přepínače světel před každou jízdou ?.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zase ani automatická regulácia sklonu nie je všemocná.. aj auto s originálnymi xenónmi/ledkami a automatickou reguláciou ťa dokáže poriadne oslepiť, keď sa s ním míňaš akurát na vrchole nejakého kopčeka.

 

PS: Poctivo krútim regulačné kolečko aj pri dušičkových halogénoch..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 3 týdny později...

Ahoj všichni, chci se zeptat, zda tu někdo nemá zkušenosti s žárovkami Xenesis TrueMatch H7? Mám ve svojí fábce stále originální h7 halegony už z výroby, tzn. že drží už přes 2 roky, ale chtěl bych nějaké jiné s vyšší svítivostí a zároveň abych je nemusel měnit každou chvíli. Našel jsem na netu tyhle Xenesis (kanadská výroba), které mají perfektní recenze - dle recenzí svítí lépe než NighBreakery od Osramu a mají mnohem lepší životnost, klidně 2 roky a to nejsou ani tak drahé a hlavně homologované, tak nad nimi vážně přemýšlím. Nemá je tu náhodou někdo? Díky ?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 měsíc později...

Právě pro tu výdrž chcu zkusit koupit Xenesis, podle toho co píšou by měly vydržet delší dobu, než nightbreakery, které sem měl doposud... 

 

Edit: objednáno, pak poreferuju ?

 

Editováno: , autor: Ibe
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 měsíc později...
  • Pawouk umístěno následující téma

Ahoj, provedl jsem výměnu stock žárovek z výroby za osram night breaker. Rozhodla cena :) Zajímalo by mě, co žárovky nejvíce ničí, jestli například zhasinani a zase zapínání zkracuje její životnost. Jezdím spíše ve dne, takže na denní. Taky mě rozčiluje to, že vypnu motor a zhasnou světla a jakmile otevřu dveře tak se zase rozsvítí kvůli coming home. Vím že je to do jiného téma, ale je vůbec možné to případně nakodovat?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Určitě to má taky velký význam ve zkrácení životnosti, když to furt rozsvěcuje. Nechávají si nakódovat aby se rozsvěcovaly mlhovky místo hl. světel, na to mrkni v tématu kódování. 

Já dal NB Lasery do dálek a na podzim už tam tuším budou druhým rokem. V potkávačkách třetím rokem ty z výroby. Nakódováno nijak nemám.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahoj, zacnem asi opacne , ziarovky najviac chrani denne svietenie. Vecsina ludi jazdi vo dne, takze svietia DRL. Teraz odpoved, ziarovky najviac nici vysoka teplota, prudove razi a otrasi, najhorsie je ked je viac faktorov naraz. Ale ziarovky v nasej fabii vydrziam ozaj dlho, ja mam stock este stale z vyroby- 4 roky.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...